wiitekkk111 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Więc Tak .. Co tam u was Przed Jutrzejszym Dniem Czyli Przed Sylwestrem ? Jak Nastroje ? Jak tam Wasze Fajerwerki ? Ja Juz Zwary I Gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Fajerwerki nie mają uczuć więc nie wiem co czują a co do mnie to mam trochę stresa i tyle. Ale to normalka przed takim dniem. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiitekkk111 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Sory ..zle to za brzmiało .. * jak tam Fajerwerki* Chodzi mi czy juz wszystko uszykowane .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 SUPER! Zapierdzielam od 9 rano i nie widać końca i w dodatku jeszcze jutro z 3h mi zajmie ostateczne przygotowanie wszystkiego Ale poza tym ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Tak emocje są!! Strzelają na osiedlu, a w dodatku kolega jednak robi domóweczke, czyli musze jeszcze zakupy zrobić. Na szczeście w tym rok nie łącze nic, więc problem z głowy. A znajomi mimo tego, że widzą że mało mam w tym roku to i tak dopytują się o pokaz, bo wiedzą, że mam efektowne produkty. Strasznie cieszy takie coś i dodaje dodatkowego dreszczyku, że nie będziesz strzelał tylko dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja raczej nadzwyczajnie się nie czuję ale cieszę się że jutro sylwester. Za jakąś godzinkę wyjdę strzelić sobie słabymi petardami, a jutro po przebudzeniu i chwili czasu przygotuję moje fajerwerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dzień przed jakoś zawsze stresik jest nie wiem czemu Ale niedługo ide na browarka z kumplami to troche odreaguje Czuć czuć, że to już jutro.Podłączyłem już finałową wyrzutnie, jeszcze tylko musze ponumerować co kiedy leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Mi też objawił się stres ,ciągle myśle by wszystko wypaliło bo mam mieć ponad 20 osób co będą patrzeć na moje fajerwerki i kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 U mnie też już strzelają, ja na razie strzelam tylko petardami i puszczam JR05 Jutro w południe spotkam się z kolegami i razem postrzelamy. ^_^ Nastrój jak najbardziej pozytywny. Jeszcze tylko 1 dzień :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Moje fajerwerki są smutne. Przytul je, walnij kilka prostackich komplementów.Ja mam ci takie rzeczy mówić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja mam już 3/4 skończone Zostało mi tylko ściągnięcie osłonek z lontów ale to szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja taki roztrzęsiony jestem.Ach te emocje... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 a mnie zasypało i nie mam jak dojechać do miasta kupić resztę stuffu więc mam trochę zły humor i jestem załamany ;(jakoś nie czuję że to już jutro , ale jak o tym pomyślę to to serducho szybciej bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja juz w sumie wszystko mam przygotowane.Taka mała prezentacja robiona w 5min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 No ja ciągle jestem zestresowany tym że będę chory(uraz z 2008/20009 kiedy to miałem ospę wietrzną od 30 grudnia ).A tak to ciągle ktoś strzela policja se jeździ pojedyncze szelki i inne się odpala i jak się pomyśli że to jutro to aż mnie ... rozpiera ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 No ja ciągle jestem zestresowany tym że będę chory(uraz z 2008/20009 kiedy to miałem ospę wietrzną od 30 grudnia ).A tak to ciągle ktoś strzela policja se jeździ pojedyncze szelki i inne się odpala i jak się pomyśli że to jutro to aż mnie ... rozpiera ^_^ ja na sylwka 2009/2010 miałem ospę i w domu siedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyma45 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 u mnie jest spoko jutro idziemy do kolegów na impre a ja teraz tylko patrze na odliczanie do 24.00 na forum :w00t::w00t::w00t: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tensor 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 w moim miescie nie wolno dzisiaj strzelac petard bo straz miejska zatrzymuje i mandaty wypisuje :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nastroje są pozytywne choć stres lekki jest, xd najlepsze jest to że bede sobie strzalał jak bede chciał...stop mocherom :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 U mnie cichosza...jak nigdy Nie czuć,że jutro ten DZIEŃ,nawet ja nie strzelam.Dawniej już od połowy listopada co jakiś czas coś waliłem,może to za sprawą mojego sąsiada...niestety wyprowadził się :mellow:Miał na mnie zły wpływ,a może dobry... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Możecie mi nie wierzyć ale u mnie co chwile jakaś rakieta, kostka.. przed chwilą ktoś puścił jakąś dużą kątówkę. Strzelałem dzisiaj fp3 new czy txp001 ale jakoś bez tego nastroju. No i mam stresa O.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 No ja podobnie nie czuje za bardzo klimatu ale jutro to się zmieni jak się obudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jest stresik, ale dzisiaj miałem pracowity dzień żeby wszystko przygotować Ale już na szczęście wszytsko dopięte na ostatni guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 u mnie co chwile ktoś strzela petardami, rakietami. ja dzisiaj sie powstrzymuje. jednym zdaniem: Let's get the party started Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Też mam stresa bo robię pierwszy w życiu pokaz z systemem zapalającym i łączonymi kostkami. Niestety z wulkanów na początku musiałem zrezygnować, no ale najbardziej liczy się przecież efekt na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi