Skocz do zawartości

Cisza Przed Jutrzejszym...Bumm :DD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie także coś cicho, na horyzoncie ktoś czasem co strzeli a tak na osiedlu to cichutko, oprócz mnie nikt nie strzela

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja włąsnie odpaliłem 6 szelek mozdzierza z biedronki oraz wyrzutnie Tyrant i Mistrzowie Ognia..
Troche Cichawo w tym roku :|

Opublikowano

U mnie już się zaczyna powoli. Przed chwilą jakiś człowiek strobo odpalił mi pod oknem xD. Jakieś kostki szły bo słyszę ciąle strzały także klimacik się zaczyna ;).

Opublikowano

U mnie trochę lepiej bo okazało się że spędzę go lepiej, jednak dzisiaj "zrobiłem" wyrzutnie i inne fajerwerki do gotowości użytku. U mnie co jakiś czasem dłuższy czasem krótszy czas ktoś coś odpala głównie petardy. Jutro zamierzam z rana ok. 10-11 wyjść na dwór wziąć FP3/NEW, Nitro Bomb, Żuki i może jakieś inne i pobudzić jeszcze śpiących.

Opublikowano

No, u mnie ktoś teraz stroboskopami się bawi. :D

Opublikowano

a umnie chu*owo bo kumpel mnie wykiwal ;(

Opublikowano

Hmm, wiadomo, admosferka jest, troszke zamieszania co do spedzenia sywlestra ale reszta jest w jak najlepszym porządku;) Ciągle słychać huki, na dodatek w tym roku nowa tradycja,przez ostatnie 24 h do sylwestra(oo.oo-23.59 dnia 3o grudnia) niczym niestrzelam, wszyscy coś odpalają a ja nic, bardzo mi sie to podoba, sam sie szczuje,a radośc z odpalania jest dużo większa;)

Opublikowano

u mnie nie ma tej atmosfery czuje się jakby był zwykły dzień tylko ktoś dzisiaj odpalił kilka hukowych i to niezagłośnych i to wszystko jak tak dalej będzie to jutro o godzinie 00.00 będe najlepiej z całego miasta szczelał.

Opublikowano

No własnie nie ma tej atmosfery ja też niby mam wszystko przygotowane ale jednak nie wszystko jest tak ak byc powinno...

Opublikowano

Oj ja klimacik czuje. To juz dzis. Wczoraj generalnie przez caly dzien slyszalem jakies hukowki, a wieczorem nawet rakietki. Jedyne co mnie moze zdenerwowac, to swiadomosc, ze sie nie wyspie. Zamierzam wstac wczesnie i przygotowywac stuff.

Opublikowano

Świetnie. Jest Sylwester atmosferka na całego. Świętuje ja więc inni też xmas_w00t.gif Będą u dziewczyny teraz huków sporo. Ludzie rzucają z okien wieżowców petardy. Bawią się w wprawiają w Sylwestrowe szaleństwo. Wkońcu w ten dzień zapomina się o smutkach i żegna stary rok. Ciszy już nie ma rozpoczyna się szaleństwo.......!!..!!th_Popping.gif

Opublikowano

a wogóle to co to się stało w tym roku że nie ma tej atmosfery? zawsze miałem dzień przed sylwestrem tak że tylko siedziałem przy moich fajerwerkach i nie mogłem ię od nich oderwać a w tym roku nawet mnie to tak bardzo nie cieszy że jest sylwester. ja nie wiem od czego to zależy.

Opublikowano

a wogóle to co to się stało w tym roku że nie ma tej atmosfery? zawsze miałem dzień przed sylwestrem tak że tylko siedziałem przy moich fajerwerkach i nie mogłem ię od nich oderwać a w tym roku nawet mnie to tak bardzo nie cieszy że jest sylwester. ja nie wiem od czego to zależy.

To masz problem, bo ja czuje atmosfere xmas_smile.gif
Opublikowano

Ja już od 6 czuje klimat jakiś baran achtunga rzucił pod moje okno ;/ teraz strzelaja tymi piszczącymi rakietkami,zaraz ide rzucic ATN3 Achtung i FP3 NEW komuś pod okno ;] :rolleyes: a tak przy okzaji szczęśliwego nowego roku wszystkim

Opublikowano

Ja zawsze czuje klimat kiedy wyciągne już wszystkie fajerwerki na biurko xD Rozłoże z tyłu wyrzutnie, moździerze, potem rakiety , hukowe itp xD
Potem to tylko się wybiera którą by tu hukówke odpalić pierwsza xD

Niestety w tym roku nie kupiłem fp3 new i dlatego mam je tylko 2. Zostawiam Na 23:59 xD A druga poleci Pewnie gdzieś o 3-4 w nocy xD

Opublikowano

Ja slabo sie zaopatrzylem w tym roku, pare petard, zrobilem troche karabinkow, jeszcze pewnie porobie. Jednak nie moge sie doczekac 23 :)

Opublikowano

no i mimmo iż wciąż jestem happy to jednak znacząco poziom endorfin w moim ciele się obniżył. Kurier z nagrodą nie przyjechał więc już raczej nie przyjedzie. SIC! wszyscy dostali tylko nie ja, który do siedziby Komety mam najbliżej.

edit:
daamn teraz to dopiero cisza. 160 osób na forum, a pada 1 post na 20-30 minut

• 1 rok później...
Opublikowano

Aktualizuje temat więc:
Więc Tak ..
Co tam u was Przed Jutrzejszym Dniem Czyli Przed Sylwestrem ?
Jak Nastroje ?
Jak tam Wasze Fajerwerki ?

Opublikowano

Powoli się zabieram za łączenie lontów ale jutro muszę dokupić trochę petard i jw90

Opublikowano

Brak klimatu, na sylwestra nie mam nawet jeszcze planów, ale chyba zostaje w domu. Co do klimatu to się poprawi jak tylko się ściemni i będzie cały czas coś słuchać i widać :) Stuff sobie leży i czeka :)

Opublikowano

Od dzisiejszego rana o niczym innym nie myśle :xmas_happy: Byłem w Brico Marche i kupiłem: 2 zestawy, 4 paczki Piccolo Corsair, Pirat z Jumbo, Rzymskie ognie (Jedna paczka, w której jest 12 sztuk :xmas_happy: ), Moździerz. Jeszcze jutro jade do Lidla po Besty :xmas_wink: Jestem szczęśliwy, co jakiś czas coś odpalam :xmas_happy:

Opublikowano

Od kiedy fajerwerki mają uczucia xD. Oczywiście nie moge zbytnio uwierzyć, że jutro jest sylwester i jednak wolałbym, iż żeby zostało kilka dni jeszcze do niego, bo blisko niestety do szkoły. Po drugie nastroje są bardzo dobre, bo wbija do nas na osiedle postrzelać kolega z podstawówki, co roku strzelamy w 4 osoby na osiedlu, oczywiście jutro będzie również strzelanie forumowe z kilkoma osobami z Lublina.Odnośnie fajerwerek układałem już do opakowań z kolegą co odpalimy jutro rano, więc klimat jako tako jest, lecz szkoda, że nie ma śniegu i taka krótka jest przerwa po sylwestrze;/.

Opublikowano

Ja już czuje lekki "stresik" przed jutrzejszym... "Bumm" :xmas_tongue:
W ciągu roku kilka razy miałem podobne do siebie sny związane z sylwkiem i fajerwerkami: Śniło mi się, że przespałem północ, albo że budze się koło 20stej i nie mam fajerwerków i musze lecieć szybko do jakiegoś marketu kupić jakiekolwiek fajerwerki... :xmas_laugh: Ktoś z was też miał takie poryte sny? xD

Opublikowano

Ha ha . Ja też nie wyobrażam sobie sylwestra bez fajerwerkow. Też czekam na jutrzejszy dzień z niecierpliwością, myślę sobie jak to bedzie, ustalam sobie plan co i o oktorej odpalic i w jakiej kolejności :DD :xmas_wink: