Skocz do zawartości

Cisza Przed Jutrzejszym...Bumm :DD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W oddali kostki lecą petardy ja odpaliłem 859 koło sciany to.masakra jaki huk poleciał też ss z blue cuby rc5 i inne

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak to już jutro :D jestem zajarany jak gwizdek :D U mnie wszyscy ładnie dają czuje ,że bedzie to ostry sylwek :D oj będzie się działo :D kostki na 00;00 przygotowane , zaraz pakuje plecak na poranne strzelanie :D Dzisiaj skromnie odrazu po pracy potrzelałem , duży cyrcoblitz SP , txp859 ,rzymiaki.kulki , dum bumy ,piratsy (strobo) :) Jutro o tej porze to bedzie dopiero :fireworks:

Opublikowano

Aktualnie łącze kostki! Robię ostatnie karabinki z Cyrkoblitzów będzie się działo!

Opublikowano

U mnie co jakiś czas słychać pojedyncze wybuchy, ktoś odpali jakąś wyrzutnię albo rakietkę. Dzisiaj najwięcej szumu to zrobiłem ja :D

Opublikowano

Teraz to jakaś wojna mała co 2 sekundy jakieś huki jak by sylwester już był XD

Opublikowano

Klimatu nie ma ale to.dlatego że nikt nie strzela, ja teraz przygotowałem mocowanie rury 2"i stojak pod rakiety... Myślę że jutro bedzie już pogrom i klimat się pojawi, pogoda ma być bardzo fajna więc duuuży plusik :f_a:

Opublikowano

U mnie dzisiaj jakoś ciszej niż 1 czy 2 dni temu ;)

Opublikowano

U mnie od jakiejs godzinki zrobilo się naprawdę głośno :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Masakra... 7 lat temu założyłem ten temat :D. Kiedyś było bardziej czuć nadchodzącego sylwestra , teraz to tak jakoś inaczej . Nie wiem jak to nazwać. Wszystko już czeka gotowe na odpalenie :)

Opublikowano

A ja trochę czuję dawny klimat. Nic nie jest gotowe :D Nie wiem jak ogarnę do jutra. :D Pozdrawiam

Opublikowano

Napierdzielali jak szaleni... my tak samo dzisian ostro strzelali :)

Opublikowano

U mnie wokół też wesoło z hukiem.

Opublikowano

Ja też postrzelałem.Kilka rakiet,moździerz i z 50 petard

Opublikowano

U mnie cisza, tylko ja strzelam ;D Uroki życia na wsi ;D

Opublikowano

U mnie na wsi strzelają :D szczególnie sąsiad, z którym wymieniamy się hukiem :D

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Dzisiaj jedna kostka 9sh polecialq i pare hukow ale cisza w tamtym roku lepiej bylo

Opublikowano

Wczoraj 2 male wyrzutnie widzialem co było szokim dla mnie?.Dzisiaj sporo huków.Może jakaś metamorfoza w mojej okolicy?

Opublikowano

W bydgoszczy dzis strzelali nawet nawet.. przyjechał do nas Kamil z torunia i zesmy ostro nawalali 4 reklamówki i 2 pełne plecaki z piro....

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświeżam ! jak na razie u mnie cisza

Opublikowano

U mnie co jakiś czas jakiś huk słychać. Ja sam idę zaraz rakietkami postrzelać

Opublikowano

w niemczech (nrw) od soboty slychac strzaly. wyrzutnie tez widzialem nawet:DD

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

ODŚWIEŻAM JAK CO ROKUUUU jak na razie cisza 

Opublikowano

W tym roku będzie chyba lipa. Może gdzieś parę petard poszło , a tak to cisza jak po śmierci organisty