Danio_G 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 http://img341.imageshack.us/i/img3794d.jpg/wydalem okolo 550 zł Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Stuff naprawdę piękny , przyczepił bym się do wyrzutni condor , moim zdaniem nie warta ceny.9.5/10 Zamiast tego condora mogłeś wziąść x emotion przykładowo , albo jakąś inną kostke .Ale ogólnie zazdroszczę różnorodności , Dużo fajnych rakiet , dużo dobrych wyrzutni , i wiele artykułów różnych bardzo fajne !!Bardzo ładny stuff Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Na zestawie rakiet FESTIVAL się nie zawiedziesz. Miałem je, kupowałem w tamtym roku w Zielonej Górze na Zaciszu i są BARDZO DOBRE Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Porządny stuff, petardy, wyrzutnie, rakiety - bardzo dobre produkty.Tylko rakiety Whistling Moon Travelers mi tu nie pasują, słaby efekt - pisk i huk jak picolka. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Piekny stuff, dużo rakiet zapewni ogromną frajdę z odpalania, i sądząc po zdjęciu , lubisz rakietkować ładnie.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi