radek400 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam. Mam problem. Kupiłem moździerz i puściłem 3 kulki na próbę, ale pękła mi ta plastikowa podstawka, co robić ??Dodam zdjęcie:Na czerwono zaznaczyłem pęknięcia,Sory ale to tak na szybko rysowałem. Cytuj
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja bym ci polecił wsadzić rure w głęboki śnieg,odpalić lont i oddalić się spokojnie na 15 m kula wyleci do góry na 100%. Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 tqak dla pewnosci mozesz ją jeszcze kilkukrotnie obkleić taśmą po czym zrobić to co radzili wyżej Cytuj
0 Tensor 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 tqak dla pewnosci mozesz ją jeszcze kilkukrotnie obkleić taśmą po czym zrobić to co radzili wyżej bez przesady,może jeszcze bunkier zrobić co? Cytuj
0 veideron 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 tasma dla pewnosci nie zaszkodzi.. chyba ze wolisz oszczedzic na tasmie i nie miec wogule mozdzierza Cytuj
Pytanie
radek400 0
Witam. Mam problem. Kupiłem moździerz i puściłem 3 kulki na próbę, ale pękła mi ta plastikowa podstawka, co robić ??
Dodam zdjęcie:
Na czerwono zaznaczyłem pęknięcia,
Sory ale to tak na szybko rysowałem.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi