Witam czy ceny po nowym rok bedą niższe, niż obecne w sklepach internetowych? (wiem ze to dziwnie brzmi) zadałem to pytanie poniewaz z roku na rok drozeją fp3 a boje się o to aby ich nie pogorszyli i tak się dopytuje bo nie wiem czy zamówic teraz czy poczekać może bedą tańsze o te przykładowe 2 zł
PS: dla czepialskich dla mnie 2 zł to duża różnica bo biorąc 20 paczek po 10 zł niż 20 po 12 zawsze będzie w kieszeni 80 sztuk więcej Chyba że znacie sklep int. w którym już teraz są chociaz po 10 zł (ja takiego nie znalazłem ) Pozdrawiam (idę cywilizację pobudzić
Pytanie
kosteczko 0
Witam czy ceny po nowym rok bedą niższe, niż obecne w sklepach internetowych? (wiem ze to dziwnie brzmi)
zadałem to pytanie poniewaz z roku na rok drozeją fp3 a boje się o to aby ich nie pogorszyli i tak się dopytuje bo nie wiem czy zamówic teraz czy poczekać może bedą tańsze o te przykładowe 2 zł
PS: dla czepialskich dla mnie 2 zł to duża różnica bo biorąc 20 paczek po 10 zł niż 20 po 12 zawsze będzie w kieszeni 80 sztuk więcej
Chyba że znacie sklep int. w którym już teraz są chociaz po 10 zł (ja takiego nie znalazłem )
Pozdrawiam (idę cywilizację pobudzić
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi