Reafen 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witajcie, przedstawiam wam tegoroczny stuff na sylwestra, jest on mały ale jak dla mnie wystarczający ^^ -Wyrzutnie:-JW69 - New Generation 13 (Jorge),-TXB756 - X-Emotion (Triplex),-JW01 - Saturn (Jorge),Petardy:-TXP001 - Achtungi (Triplex) (5szt.),-TXP486 - Grom (Triplex),-FP1 - Jaja Dinozaura (Jorge),-P0011 - Strzelające Lonty (Kometa),Zestawy:-Duży zestaw z Biedronki(Jorge), x2(12 rakiet, 4 rzymskie ognie, 2 fontanny, 2 słoneczka, 6 paczek petard, 2 motylki)-Mały zestaw z Biedronki(Jorge),(4 rakiety, 2 fontanny, 2 pszczółki, 2 paczki petard, coś tam jeszcze)Większe artykuły:-P6012 - Moździerz - Puma (Kometa),-T6237 - Rzymskie ognie - MULTICOLOR 15 (Jorge),-JM01 - Circoblitz (Jorge),Mniejsze artykuły:-P3041 - Fontanny ELBRUS (Kometa),-JF66 - FLASH (Jorge),-0860 - Kulki Dymne (Jorge),-P0011 - Strzelające Lonty (Kometa), Fota:(Brakuje 1 dużego zestawu z Biedronki oraz kilku petard i pierdół ;F)To tyle ;DWesołego Nowego Roku!!!! Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Fajny stuff, mały, ale z ładnymi efektami. Ale gdzie są FP3? Cytuj
luxor 2 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Stuff bardzo dobry. Masz dwie dobre wyrzutnie, trochę petard, rakiet i trochę artykułów do zabawy. Jedyne co mi się nie podoba to moździerz Puma. Akurat trafiłeś na tą gorszą partię Poza tym ok. Cytuj
Reafen 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 ^^ FP3 nie kupowałem bo ni było ^^, zastępują je gromy i achtungi;DCo do PUMY, to jakoś nie mam z nią złych doświadczeń, (jedna kulka z pudełka)http://www.youtube.com/watch?v=2oVAPWjdZbw Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi