Piter_os 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Tutaj piszemy czy mamy tremę przez północą... Ja przykładowo mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tu nie chodzi raczej o tremę, tylko wewnętrzny niepokój i stres. Ja ten sposób jest tylko jedna metoda, po prostu odpalić sobie coś większego wcześniej i od razu się człowiek wyluzuje. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tu nie chodzi raczej o tremę, tylko wewnętrzny niepokój i stres. Ja ten sposób jest tylko jedna metoda, po prostu odpalić sobie coś większego wcześniej i od razu się człowiek wyluzuje. :rolleyes: dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tu nie chodzi raczej o tremę, tylko wewnętrzny niepokój i stres. Ja ten sposób jest tylko jedna metoda, po prostu odpalić sobie coś większego wcześniej i od razu się człowiek wyluzuje. :rolleyes: Temat założony chyba specjalnie po to żeby pochwalić się stuffem Nigdy nie miałem tremy, raczej strach czy wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Miałem małą tremę przed moim pierwszym "pokazem" :lol: czy wszystko dobrze połączyłem,ale raczej za specjalnie się tym nie przejmowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Przed pierwszym pokazem na system miałem taką tremę że aż się cały trząsłem. Ale po paru chwilach to z lekka mi przeszło... endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PyroMagik 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Przed pierwszym pokazem na system miałem taką tremę że aż się cały trząsłem. Ale po paru chwilach to z lekka mi przeszło... endriu123457 Miałem dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Trama tylko związana z odpalaniem i bezpieczeństwem przede wszystkim żeby się żadna kostka nie wywróciła itp. A reszta to pal sześć ważne żeby się dobrze bawić JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Oj taK ! , Jest ale nie trema tylko taki wewnętrzny Humor , radość, Że ten długo wyczekiwany dzień jest tuż tuż lub dzisiaj , (malutki własny cytat z radości ducha ) ja mam tyle tego kupione ,boże ale będzie jazdaaaaaaaaaaaaaaa , nikt nie będzie miał tak hucznej i kolorowej ulicyyyyyyyyyy aaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi