lukaszon 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jakiej muzyki słuchacie?Moze cos polecicie na sylwestra? Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 A ja słucham Disco Polo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol::lol:Prodigy i jakieś , które mają basy i wchodzą w ucho... Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja lubie wszystko to co jest na czasie i to co grają w radiu (mam tu na myśli np. Radio Eska). Cytuj
karolexis 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja słucham Disco-Polo,Hip-Hop,Techno to co jest na czasie i wpada w ucho. :lol::o :grin: Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Rap(czarnym równiez nie pogardze) i etchno,choć bardzo zadko słucham ale raz kiedys mozna :smile: Cytuj
Matti 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja słucham Hip-Hop,Techno i to co w radiu leci najczesciej slucham Eski Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Metal, rockLordi, rammstein, wiele zespołów mających ballady metalowe Cytuj
michas 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Techno,Trance, House, Hardstyle. A na sylwka to jednak komerche polecam. (Techno = Komercha) :smile: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja słucham bardzo skrajnych gatunków. Od SOAD, Rammstein po Alchemist Project i East Clubbers :mrgreen: Cytuj
kamil 0 Opublikowano 26 Grudnia 2006 U mnie lecą same hity z rodzaju muzyki: -Techno-Hause-Trance Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Prawie wszystkie odmiany techna a czasami rocka, zeby odreagowac nerwy:p Cytuj
xSound 0 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja preferuje pop i dance, jestem na codzien preznetrem radiowym w radiu( ni będe robił reklam ) Pozdrawiam Cytuj
Damian 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam, czy ktoś z forumowiczów ma odpowiednią ilość materiału, sprzęt i ma zamiar przygotować pokaz z podkładem muzycznym ? Ja przygotowałem specjalnie dla całego grona 17 minutowy "podkładzik" http://www.uploader.pl/file/3388/SYLW2.mp3.htmlHucznego Sylwestra w rytmach SYLW2.mp3 ! Cytuj
lukaszon 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2006 damian ta piosenka to jest super, oczywiście najbardziej podobała mi sie wstawka rammsteina "feuer frei", ale ogólnie to pasuje ta muza do sylwka, przynajmniej mi sie tak kojarzy. Daje 6/6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi