mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Bardzo fajnie to zrobiłeś. BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apitus 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 :twisted: ONLY METAL!!!! :twisted: :twisted: ONLY SLIPKNOT & KORN :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ja tam wole spokojną muzykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ja slucham -Techno -hip-hop- to co w radiu leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ja metal,hip hop i czsami techno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uk 2 0 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 peja polecam najlepszy raper na polskim rynkutechnoi to co w radiu leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian 0 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja nie napisałem że słucham metalu czy rocka, zlepka SYLW2.mp3 ma służyć jako podkład muzyczny do pokazu fajerwerków. Na co dzień słucham:- techno, trance, house (miksuję w VDJ)- lokalny hiphop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Fajny ten podkład podobał mi się.Co do tematu to ja słucham:Hip-Hop,Techno,Czasami Linkin Parku i Rammstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 techno i to co w radiu ale rocka nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ja muzyki raczej nie słucham,ale jak już to techno i radio eska :razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaczysko 0 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ja słucham normalnie wszystkiego..co sie nawinie fajnego.Ostatnio podobają mi sie 2 nutkiMax Farenthide&DJ Hubertuse-Take U (Extended Version)lubv1r00z-HiFi(Wanda i Banda Cover)Co myślicie? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ZIP jak Rammstein to witaj w klubie Ja!! Ja Rammstein!! witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 a ja slucham techno i to co w radiu planeta i radiu fun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Jestem głównie nastawiony na rock, metal, pop, ale i jak z innego gatunku jest jakiś fajny kawałek to nie pogardzę. Na co dzień to słucham: metallica, linkin park, tool, red hot chili peppers, myslovitz i wiele wiele innych, ale to już w mniejszych dawkach. A i nie cierpię gdy ktoś słucha (podaje tu tylko jako przykład, żeby się ktoś nie obraził) np. techno i mówi, że metal to gówno. To czego ktoś słucha to kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja ostatnio nałogowo słucham piosenek Linkin Park, a zwłaszcza tych nowych, z albumu Minutes to Midnight, polecam wszystkim. Piosenkami Nelly Furtado i Prodigy też nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 ja narazie szukam i słucham piosenek które pasowały by do fajerwerków. Już znalazłem bardzo dużo. Użyje je do mojego filmu z sylwka, który będzie trwał półtorej godziny :mrgreen: I uwaga będzie trailer :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyro man 0 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 ja raczej american rap (ale nie te comercyjne g-unity itp. śpiewające o sklepie z cukierkami :neutral: ) zależy jaki- fransua rap ... no i łagodny pop- byle nie polski :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urich 0 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 A ja METALL :twisted: i ROCK :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 ja nie lubie, oj bardzo nie lubie wszelkiego typu techno, hard muzyki, w tym rocku... a pfe...lubie reagge, disco polo (tylko nie które kawałki), muzyke klasyczną (szczególnie radio Double Cleff FM z gta 3), dochodzi do tego radio Los Santos z gtasan andreas (niektóre kawałki), FlashX Fm z Vice City , jeszcze Pop'em nie pogardze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ja słucham utworyz lat 70-80 i obecny hip-hop :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urich 0 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Odkopuję temat.Oto czego teraz słucham:Metallica(klasyka, może nie cały czas, lecz okazjonalnie)Nivrana(j.w.)Maximum The Hormone(for the life!)Evanescence(na przemian z MTH, ale MTH słucham caly rok, a evy tylko jak mnie najdzie ochota ^^)jeszcze tak od czasu do czasu:Red Hot Chili PeppersBlack SabbathStance PunksSambomasterYuiUVERworldi jescze troche japonskiej muzykijak widac nie ma tego zbyt duzo, wiec jakbyscie mieli cos co moze mnie zainteresowac(jap. rock/crossover), to piszcie ^^Jak widac gusta sie zmieniaja, wystarczy spojzec na mojego poprzedniego posta. Zapraszam do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyro man 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 No więc jak już piszecie o zespołach to: - Metallica - Anthrax - Megadeth - Black Sabbath - Iron Maiden - Heavy Metal Perse - Korpiklaani - Acid Drinkers - Paradise Lost - Hunter - Children Of Bodom - Ensiferum - Pneuma - SepulturaI inne, ale za długo by wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryspinek2008 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ja słucham techno ,rap reggae Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 mpiwowski ile półtorej godziny Jezu to na you tube się ten film nie znajdzie he pewnie będziemy musieli go ściągać czyż nie??.Ja słucham narazie samych sundtracków he pasuje cos wybrać na Sylwka nie?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi