Skocz do zawartości
  • 0

stuff na ślub kuzynki

Pytanie

Opublikowano

poproszę o ułorzenie stuffa do marca na wesele kuzynki bo z rodzicami chcemy jej zrobić niespodzianke.przebraszam za błędy

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Gdzie będziesz kupował?

• 0
Opublikowano

W kauflandzie juz nie będzie fajerwerków. Napisz jeszcze za ile pieniędzy.

• 0
Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Napisał w temacie że za 700 zł

JestemMarcino napisz w jakim sklepie internetowym bedziesz robił zakupy to coś doradze :)

• 0
Opublikowano

Witam,

Jeszcze mam pytanie z innej beczki skąd jesteś i gdzie ten pokaz miałby się odbyć?

Pozdrawiam

• 0
Opublikowano

Witam,

Jeszcze mam pytanie z innej beczki skąd jesteś i gdzie ten pokaz miałby się odbyć?

Pozdrawiam

Firawerkoman zrobi dla Ciebie pokaz :D
Właśnie podaj, to może jesteś blisko gdzie jakaś firma jest. Chyba, że chcesz sam wszystko kombinować.
  • 0
Opublikowano

Widzisz JestemMarcino, już masz chętnego na pokaz ;)

• 0
Opublikowano

Napisał w temacie że za 700 zł

JestemMarcino napisz w jakim sklepie internetowym bedziesz robił zakupy to coś doradze :)

w różnuch sklepach internetowych i intereuja mie możdzierze i wyrzutkie w ewentualności rakiety
  • 0
Opublikowano

Firawerkoman zrobi dla Ciebie pokaz :D
Właśnie podaj, to może jesteś blisko gdzie jakaś firma jest. Chyba, że chcesz sam wszystko kombinować.

ja juz mam ludzi do pokazu.
  • 0
Opublikowano

Jednego jestem ciekawy czy umiesz łączyć lonty , ja polecam tą wyrzutnie http://www.fajerwerki.intelishop.pl/Zestawy-Profesjonalne-sylwester-slub-impreza-k20/215-ZESTAW-BOX-NR-2-p91.html albo tą co kolega.