NLBartosz 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Z tego co ja wiem w PLUSIE są następujące produkty:1.Zestaw rodzinny - 4 rakietki, 1 paczka zimnych ognii i petard i chyba motylki(ale nie jestem pewny czy są motylki) - 14,99zł (Śmieszek)2.Zestaw wulkanów - 6 sztuk (Śmieszek)3.Petardy China Boelller - 1 szt - 2zł (Produkt niemiecki)4.Bateria 16 strzałów - 34,99zł(Śmieszek)5.2 Fontanny w opakowaniu6.Zestaw GigantW środę dokładniej wam opiszę to wszystko Cytuj
Dominik-24 0 Opublikowano 22 Marca 2007 ja sobie kupiłen w PLUSie petardy i zestaw rakiet i nawet były fajne kolory i jeszcze wyrzutnia była ale nie fajna zwykłe kolory :cry: :cry: Cytuj
NLBartosz 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2007 Pojawiły się produkty pirotechniczne w Plusie.Przyglądałem się trochę i niestety przeważają produkty firmy Keller z Niemiec. Jest trochę produktów z jorge np. bingo 100 strzałów, fontanna silver cascade 2 sztuki. Jest też Śmieszek m.in wyrzutnie. Jak ktoś będzie chcieć to mogę foteczki porobić w sklepie Cytuj
mireck 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Nie znam tego sklepu,a gdzie dokładnie on sie znajduje.Co do asortymentu to nie najciekawszy Cytuj
Szajba_m-ce 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Co sądzicie o tegorocznej ofercie plusa ... W tym roku sklep wprowadził fajerwerki jorge które są w niskich cenach.Oferta Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ich tegoroczna ofert taka średniawa jest. Dobrze, że są fajerwerki Jorga. Co do samych cen, to nie są tak strasznie wygórowane (np. Guliwer tylko 4zł wyższa cena od hurtowej) więc nie jest źle. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Czy ten zestaw UFO za 6,99zł jest dobry??Opłaca się?? jest bardzo dobry i sie go bardzo opłaca rakiety są świetne ogromne palmy :mrgreen: Cytuj
Adri 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Byłem w PLUSIE mają jeszcze full tego.Kupiłem 2xUFO i jeszcze kupie Stars of Triband. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Byłem w PLUSIE mają jeszcze full tego.Kupiłem 2xUFO i jeszcze kupie Stars of Triband. a były jeszcze petardy china boller te po 2 zł :neutral: :?: Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 2 Lutego 2008 Musze powiedziec ze wyczytalem w lokalnej gazecie ze PLUS'y maja byc calkowicie wycofywane z polski!!! I za miast nich beda w tych miejscach BIEDRONKI albo inne male supermarkety (u mnie bedzie biedronka juz z reszta trzecia w moim miescie) To nawet bobrze bo biedronka ma fajniejsze fajerwerki niz plus a ze szybko schodza to jak sien w jednej nie zalpie to zawsze zostaja kolejne dwie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi