chris 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Mam ten zestaw, przyznam że rakiety wyglądają ładnie, zobaczymy jak spiszą sie na niebie :smile: Cytuj
mantis 433 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Miałem je na kilku Sylwkach. Nigdy komplet, ale pełno ich po zestawach. Raz miałem efekt orła, drugi raz jakieś złoto-brązowe coś. Zastanawiam się czasami czy i tak nie zmieniają im co rok efektów. Jedno jest pewne. Walą mocno! Polecam. Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Miałem TOP 10 rok temu. Jestem pod pełnym wrażeniem z ich efektu. Tak jak "Mantis" napisał są efekty orła oraz złoto-brązowy. Została mi jedna rakietka z zestawu. Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2006 Kupiłem je dzisiaj, a dokładnie dwie sztuki, ale kosztowały aż 7zł. Według mnie trochę dużo bo 8zł kosztował już Jupiter. Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Cena za cały komplet rakiet to u mnie w hurtowni to 22zł. Cytuj
chris 0 Opublikowano 7 Listopada 2007 Wszystkie miałem, tzn. całe opakowanie sześciu rakiet. Brać i nie gadać, naprawdę warte swojej ceny!POLECAM Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Hej a czy rakiety TOP 10 mają podobny efekt do tych z zestawu JUPITER, czy są lepsze ? Cytuj
Dako 1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Pare osób z naszego forum ma je w stuffie jak można to odpalcie jedną ciekaw jestem efektu Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2007 Odpalę w wigilię, oczywiście będzie film Generalnie to dobre rakiety za stosunkowo niewielkie pieniądze. Miałem dwie sztuki w ubiegłym roku ale efektu niestety nie pamiętam :neutral: Cytuj
xSound 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Patryk, to czekamy na fil. Mi się zdaje, że rozprysk będzie średni, bo rakity, chyba nie są za duże? Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 FILM. Cóż rakieta mnie nie zachwyciła, może inne będą miały lepszy efekt. Jest jednak coś co mnie zaciekawiło. Na tych rakietach jest narysowany efekt, który sie zgadza z rzeczywistością, co się bardzo rzadko zdarza. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 To ejst efekt podobny do brocadestar z jumbojeta, tylko, że tam nie ma koloru, a tutaj jest i wg. mnie ten kolor zależy, od koloru czubka. Rakiety nie są złe, za taką cene. Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Cóż rakieta mnie nie zachwyciła, może inne będą miały lepszy efekt. pj.patryk ja się z twoim zdaniem nie zgadzam...mi rakieta bardzo się spodobała, nie wiem czemu tobie sie nie podoba moja ocena 8/10 Cytuj
Dako 1 Opublikowano 25 Grudnia 2007 te rakietki są extra;) ocenka 9/10 mi się spodobała bo miała rzadko spotykany rozprysk Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2007 z jakim kolorem czubka odpaliłeś? Odpaliłem tą z czarnym czubkiem.Jak patrzałem na inne rakiety to jest jeszcze jedna o tym samym afekcie- niebieski czubek, inne mają już peonie i crackling. Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 27 Lutego 2008 A jaki one mają kaliber (średnicę tuby)? I ile stoją? detal oczywiście ;)'A co do filmiku to rakieta bardzo fajna ;P żadko spotykany efekt tak jak już wcześniej wspominano. Może sobie je kupie jak się dowiem ile kosztują i jaki mają kaliber :mrgreen: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 27 Lutego 2008 Według strony Jorga mają kaliber 33 mm.http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1504Hurtowo stoją po 19,90 zł.W detalu cena będzie wyższa w zależności od tego gdzie kupujesz o kilka - kilkanaście złotych. Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 27 Lutego 2008 To dość mały taki jak w Neonach A ogólnie opłaci się je kupić? Bo wiem że po filmiku nie ma co wnioskować dlatego pytam Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie, nie opłaca się ich kupować. Zdecydowanie lepiej jest za tą samą cenę kupić rakiety typu Cassiopeia, Jupiter. Co prawda są wtedy tylko cztery rakiety ale efekt o niebo lepszy od Top10. Po sylwestrze sam sobie powiedziałem. Nigdy więcej Top10. :razz: Cytuj
Fugas 0 Opublikowano 28 Lutego 2008 tych rakiet nieopłaca się kupować rozprysk bardzo mały a lecą dosyć nisko za tę cene lepiej kupić sobie zestaw rakie cassiopeia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi