mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Filmy z Sylwestra 2010/2011:-----------------------------------------Pokaz Główny:Film:bezpośredni link: Zdjęcia: - zdjęcia od kulishttp://fc00.devianta...ski-d36m9nx.jpghttp://fc02.devianta...ski-d36m9ow.jpghttp://fc06.devianta...ski-d36m9pd.jpghttp://fc00.devianta...ski-d36m9q2.jpghttp://fc05.devianta...ski-d36m9qm.jpghttp://fc05.devianta...ski-d36m9re.jpghttp://fc02.devianta...ski-d36m9s1.jpghttp://fc08.devianta...ski-d36m9sr.jpg- zdjęcia fajerwerków- Filmy pojedynczych wyrzutni a także innych pierdółek - wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik0703 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Piękny pokaz naprawdę superowski!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Pokaz super najlepsze jest jaką rzeznie zrobiłeś pod koniec ^_^Sporo dymu :lol: , myśle że widownii się podobało i zrobiło wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No Mpi, w tym roku przeszedłeś samego siebie. Moim zdaniem najlepszy pokaz ze wszystkich jakich się podjąłeś. Najpardziej podobała mi się końcówka (niezła nawalanka ). Widownia też słychać że była wniebowzięta. Już się boję co to będzie jak zrobisz pokaz z Velem Gratuluję pokazu!PS. Początkowa synchronizacja trochę nie wypaliła (odliczanie) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubinek 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nooo pokaz coś pięknego. Powiem Ci, że nawet lepszy niż u nas w Lubinie na Barbórce, serio. Szkoda, że nie mieszkam w Łodzi to byś miał jednego widza więcej Vel - czekamy na Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 WOW ... ale cudo .. kurde aż się trzęsę To było po prostu genialne .. do tego taką publike miałeś ... jesteś mistrzu i nie ma mocnych .. jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubinek 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mpi zrobiłeś zdjęcia wyrzutni jak są rozmieszczone na ziemi? Tak zrobiłeś w pokazie 2009/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak, czytaj uważnie. Zdjęcia od kulis wkrótce. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawik97 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 gratulacje super pokaz i jaka publika a i filmik w jakości ful HD czekam na następne filmiki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubinek 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ajj, sory nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Rewelacyjny pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nocny koszmar 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Szacunek..dobra robota..sprawdz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pokaz 1 klasa, jak dla mnie miazga! Widownia niezastapiona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pokaz spoko zwłaszcza finałowa minuta to niezły Armagedon, tylko odliczanie zwalone jak na rynku w Krk rok temu fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bx2 6 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pokaz spoko zwłaszcza finałowa minuta to niezły Armagedon, tylko odliczanie zwalone jak na rynku w Krk rok temu fps Racja, szkoda że to odliczanie sie nie udało. Ja czekam na zdjęcia od kulis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 To i może ja się wypowiem.Na pierwszy rzut oka pokaz zachwyca efektami oraz ogromnym zamieszaniem , które zwiększa się z każdą sekundą aż do finału.W sumie nie ma się co dziwić , skoro użyłeś fajerwerków za prawie 4 kafle.Jednak przyglądając się dokładnie , znalazło się kilka "uchybień".Przede wszystkim efekty - nic nowego się tu nie pojawiło.Wszystko to te same , sprawdzone amatorskie wyrzutnie , które występują praktycznie w każdym stuffie.Jakby chociaż przed finałem wkręcić zwykłego salut`a , to dopiero byłoby zaskoczenie dla publiki , a tu jednak brakuję takiego elementu zaskoczenia , efektu , który zadziwia wszystkich widzów (chociaż srebrne wiry dały namiastkę tego).Poza tym finał.JW1000 jako zakończenie była raczej do przewidzenia i jest to dosyć często używana w finale jednorzędówka.Gdyby tak dołożyć do tego kilka brokatowych szelek , byłoby jeszcze lepiej.Poza tym masz dwa systemy radiowe.Dym osłabił trochę efekt , a gdybyś rozstawił wyrzutnie w dwóch różnych miejscach (np. drugą część kilkanaście metrów dalej) efekt rozwaliłby system.I ostatnia rzecz , które wywołuję u mnie śmich - po kiego grzyba obwinąłeś taśmą teren , na którym fajerwerki , skoro byłeś ze znajomymi ?Od razu trzeba było postawić ochronę do pilnowania Możliwe , że miało dać to złudzenie pokazu pro , ale raczej wywołało odwrotny efekt.Moja ocena pokazu to 9/10Świetnie to wszystko wyszło , ale do pokazu z prawdziwego zdarzenia (jaki starasz się uzyskać) jeszcze sporo brakuje.PSPo odgłosach wnioskuję , że widownia składała się z około 14 osób z czego 3 były kobietami (bo tyle słychać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 znalazło się kilka "uchybień".Jakby chociaż przed finałem wkręcić zwykłego salut`a , to dopiero byłoby zaskoczenie dla publiki , a tu jednak brakuję takiego elementu zaskoczenia , efektu , który zadziwia wszystkich widzów (chociaż srebrne wiry dały namiastkę tego).Poza tym finał.JW1000 jako zakończenie była raczej do przewidzenia i jest to dosyć często używana w finale jednorzędówka.Gdyby tak dołożyć do tego kilka brokatowych szelek , byłoby jeszcze lepiej.Napewno nie będę kupował nielegalnych produktów by kogoś zaskoczyć. W dodatku miałem obstawę policji to by się od razu skapnęli. Chyba, że masz na myśli amatorkę. Bo w amatorce w większości baterii czy szelek brokat jest beznadziejny. Dlatego teraz zrezygnowałem tak z tego efektu. Miałem brać TB-71, ale niestety nie miałem do niej dostępu wiec też musiałem zrezygnować.PS: Nie miałem dostępu do dobrych salutów.Dym osłabił trochę efekt , a gdybyś rozstawił wyrzutnie w dwóch różnych miejscach (np. drugą część kilkanaście metrów dalej) efekt rozwaliłby system.Pozycje były rozstawione od siebie w odległości 25m. Najwidoczniej potrzeba ponad 50m a ja takiego terenu nie posiadam.I ostatnia rzecz , które wywołuję u mnie śmich - po kiego grzyba obwinąłeś taśmą teren , na którym fajerwerki , skoro byłeś ze znajomymi ?Zrób taki pokaz i nie obwijaj, to cie zgarną szybko. Firmy mają nie raz o połowę mniejszy budżet ode mnie i obwijają. To podstawa. :rolleyes:Od razu trzeba było postawić ochronę do pilnowania No byłaale do pokazu z prawdziwego zdarzenia (jaki starasz się uzyskać) jeszcze sporo brakuje.Do niczego nie dążę i nie staram się uzyskiwać. Robię to co akurat mi się wydało słuszne. Np. za rok zrobię inny styl. Poza tym na pokaz z prawdziwego zdarzenia potrzeba profesjonalnych szelek, sprzętu za tysiące złotych i masę innych rzeczy. Czyli raczej nikt z nas nigdy tego nie uzyska.PSPo odgłosach wnioskuję , że widownia składała się z około 14 osób z czego 3 były kobietami (bo tyle słychać). Co ma widownia do pokazu?? Nie zbieram na siłę publiki by podnieść swoje ego.PS: Z tyłu i po bokach miałem łącznie 4 wieżowce xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalidis 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Czyli robiłeś pokaz na zamówienie urzędu miasta za państwowe pieniądze ?Innego powodu dla którego zjawiła się cała komenda policji i taka obstawa oraz przestrzeganie narzuconych na sprzęt pro przepisów nie widzeMoge i 2 tony strzelac i niczego nie musze zabezpieczac bo jest sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Innego powodu dla którego zjawiła się cała komenda policji i taka obstawa oraz przestrzeganie narzuconych na sprzęt pro przepisów nie widzeMoge i 2 tony strzelac i niczego nie musze zabezpieczac bo jest sylwester No to się mylisz. Nie znasz totalnie realiów świata. Nie ważne ile nakupisz, mogą ci w każdej chwili zabronić bo uznają to za zbyt niebezpieczne.Tak jak każą ci się wynieść z pewnego terenu bo zakłócasz spokój np. w pewnym miejscu i nie ważne, że jest sylwester. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppibo 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 No.. bomba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dodałem w 1 poście zdjęcia od kulis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wszystko ładnie wyszło tylko te odliczanie zwalone,i trzeba było kupić faktycznie jakieś saluty albo porządną wyrzutnie z nimi.Ale pokaz naprawdę zapiera dech w piersiach , lecz jeszcze czegoś brakuje co by naprawdę spowodowało okrzyki widowni.Pokaz oceniam na 9,5/10.P.S na 2012 to zrobicie armagedon z velem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Proszę napisz po Polsku bo nie rozumiem. :rolleyes: Na koniec leciały dwie Painting Sky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenes95 3 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Pokaz rewelacyjny ;d Chciałbym go na live obejrzeć ;d Jakość nagrania idealna , ale czego sie mozna spodziewac po kamerze za 13k xD Jak za rok zrobicie z velim wspólny pokaz to to bedzie moc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi