Skocz do zawartości

[FILMY I ZDJĘCIA] Pokaz Sylwestrowy 2010/2011 + inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fachowo :)

Pewnie to wiesz, ale jak robisz start odliczany, to wrzuć siakiś akcent na początek i odpal go tak, żeby "zakwitł" równo z zerem.
GM

Opublikowano

wiem, ale to mój błąd bo zapomniałem włączyć pilot. :D

Opublikowano

Mpi Ty to byłeś taki zestresowany, że ten cały pokaz chyba w cale Cie nie cieszył. Dopiero jak się skończył słychać to głębokie westchnienie na filmie :D Swoją drogą mogłeś trochę przyciąć film, żeby nie było słychać tego "i d*pa" :P A co do zaczynania od mocnego akcentu to akurat uważam, że dobrze zrobiłeś dając te czerwone strobo, szkoda tylko, że nerwy cie zjadły. Ja to z piro czerpię przyjemność, jakbym miał się tak jak Ty stresować to dawno rzuciłbym to w cholerę i zajął się zbieraniem znaczków albo grzybów...

fps

Opublikowano

Ja to z piro czerpię przyjemność, jakbym miał się tak jak Ty stresować to dawno rzuciłbym to w cholerę i zajął się zbieraniem znaczków albo grzybów...

fps

No i od tego roku wyznaje twoją politykę, zmieniam trochę styl strzelania. :)
Opublikowano

Jak to mówią mądry Polak po szkodzie :D a systemy Ci i tak nie zginą zawsze możesz przecież wziąć się za obsługę imprez, jeszcze może dostaniesz dofinansowanie na otwarcie działalności... a sylwestrowe strzelanie ma być dla przyjemności własnej a nie dla widzów, którzy w przeciwieństwie do Ciebie byli na pewno wyluzowani od początku do końca. Czasem nawalanie na pałę bardziej cieszy niż nawet wyrafinowany pokaz...

fps

Opublikowano

Taka mała dygresja u mnie na pokazie było tak że rozkładałem statyw pod aparat a widownia już zaczeła odliczanie. a ja mówię ej ej spokojnie jak będę gotowy to powiem. U mnie było idealnie trafione w 0. I poszły 2 "SS" w V, na filmie niestety tego nie ma :unsure:

Opublikowano

Taka mała dygresja u mnie na pokazie było tak że rozkładałem statyw pod aparat a widownia już zaczeła odliczanie.

U mnie było identycznie, stali już w balkonach niektórzy dobrą godzinę a ja dopiero rozkładałem wyrzutnie. :laugh:
Opublikowano

Wycinałeś reakcje widowni w czasie pokazu ? Czy może dopiero zaczęli bić brawa po pokazie ? Na filmie wszyscy "martwi" , ani jednego " wooow"
A tak w ogóle, to bardzo ładnie wyszło 9/10

Opublikowano

Tak trochę wyciąłem, tą minute po pokazie to wszyscy byli raczej w szoku. :laugh: