luk2583 11 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam oto mój pierwszy pokaz który zrobiłem Odpaliłem go 1.01.2011r. Myślę że dobrze się udał bo na żywo wyglądał bajecznie niestety nagrywany był telefonem więc jakość nie powala Foto:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/43c6d906cb268744.htmla oto film Cytuj
Poki 17 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pisałem już na gadu, że pokaz naprawde dobrze zorganizowany. W pewnym momencie na poczatku troszke przynużył, ale po chwili już zaczął nabierać tempa co w końcówce i finale dało naprawde wysokich lotów pokaz, który całościowo można zaliczyć do udanych. Jest to też kolejny dowód na rosnący poziom amatorskich pokazów. Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 2 Stycznia 2011 no bardzo fajnie tak jak Ci juz pisalem na gg. W takim budżecie bardzo ciekawy pokaz. Dobrze zorganizowany z efektownym finałem. tak trzymac Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ładny pokaz,dosyć długi i ciekawy.Szkoda tej jakości nagrywanej telefonem ale trudno... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi