Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazłem tej wyrzutni w spisie,więc ją dodaje.
Cena hurtowa to około 50zł.
Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/produkty_fa/358.jpg
Symbol: JW68
Opis:
PURPUROWE KOMETY + PURPUROWE I ZIELONE PIWONIE; BIAŁE KOMETY + SREBRNE PALMY; CZERWONE MIENIĄCE SIĘ KOMETY + CZERWONE PALMY; BIAŁE MIENIĄCE SIĘ KOMETY + ZŁOTY DESZCZ; KOLOROWE MIENIĄCE SIĘ KOMETY + ZIELONE PALMY; ZIELONE MIENIĄCE SIĘ KOMETY + BROKAT

Kaliber: 29 mm
Ilość strzałów: 19
Układ efektu: I
Czas palenia:30 s
Wymiar: 180x180x175 mm
Film mojego autorstwa z tegorocznego sylwestra:

Opublikowano

Wyrzutnia jest piekna można było ja kupić w biedronce za 25zł.A tak noramalnie u mnie 90zł

Opublikowano

Potwierdzam, bardzo fajna wyrzutnia. Cenną właściwością tej wyrzutni jest to że na 19 strzałów posiada 6 różnych efektów.

Opublikowano

Wyrzutnia jest piekna można było ja kupić w biedronce za 25zł.A tak noramalnie u mnie 90zł

W biedronce nie było tej wyrzutni. Była New Generation 1, Super Show 6 i Macrocosmos 2.

A co do samej wyrzutni: bardzo fajna. 19 strzałów niemal każdy z innym efektem. Polecam!
Opublikowano

Up.

Była. Koledze chodziło o to że była jeszcze gdy Biedronka nie zmieniła swojej oferty fajerwerków (wtedy była pod nazwą Sfinx).

Opublikowano

To są te same wyrzutnie, tylko dla biedronki zrobili pod inną poligrafią i mniejszą gabarytowo (może robili jakieś oszczędności :P ). Kostki Jorga można bardzo łatwo zmniejszyć (sprawdzałem kilka kostek Jorga i wszystkie przeze mnie sprawdzone wyrzutnie mają wypełnione rurki tylko do połowy ładunkiem, a druga połowa jest pusta). ;)

Opublikowano

Zgadzam się,jest to prawda...
I tutaj widać jaka firma jest oszukana...
Drą pieniądze za nic.
Mimo wszystko myślę,że warto dołożyć pieniądze i kupić NG12.
Odpalałem po niej o wiele większą wyrzutnie tj. top secret i wystrzały były gorsze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobra wyrzutnia.Duża różnorodność efektów i korzystna cena (dałem za nią 45zł na fajerwerki-net).Nie kosztuje tyle co dawny Sfinxs w biedronce ale mówi się trudno.Ogólnie naprawdę dobra ale New Generation 13 podobała mi się nieco bardziej.Polecam. :)

Opublikowano

Dawniej bardzo ceniona kosteczka kiedy była w cenie 25 zł pod nazwą Sfinx...
lecz moim zdaniem nadal jest warta uwagi gdzie cena jest dwa razy wyższa
Pozdrawiam CraV :)

• 6 lat później...
Opublikowano

Jestem bardzo zadowolony z tej wyrzutni.Kolejna zachwycająca propozycja od jorge.Mimo iż to tylko 19stka ma dużo efektów.Wszystkie efekty bardzo mi się podobały.Pięknie się prezentowały czerwone i zielone palmy,ich rozbryzgi były ogromne..Polecam w 100% to cacko

• mantis zmienił(a) tytuł na JW68 New Generation 12