mateo1992 28 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie znalazłem tej wyrzutni w spisie,więc ją dodaje. Cena hurtowa to około 50zł. Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/produkty_fa/358.jpg Symbol: JW68 Opis: PURPUROWE KOMETY + PURPUROWE I ZIELONE PIWONIE; BIAŁE KOMETY + SREBRNE PALMY; CZERWONE MIENIĄCE SIĘ KOMETY + CZERWONE PALMY; BIAŁE MIENIĄCE SIĘ KOMETY + ZŁOTY DESZCZ; KOLOROWE MIENIĄCE SIĘ KOMETY + ZIELONE PALMY; ZIELONE MIENIĄCE SIĘ KOMETY + BROKAT Kaliber: 29 mm Ilość strzałów: 19 Układ efektu: I Czas palenia:30 s Wymiar: 180x180x175 mm Film mojego autorstwa z tegorocznego sylwestra: Cytuj
marcelfire 0 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wyrzutnia jest piekna można było ja kupić w biedronce za 25zł.A tak noramalnie u mnie 90zł Cytuj
Saek 1 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Potwierdzam, bardzo fajna wyrzutnia. Cenną właściwością tej wyrzutni jest to że na 19 strzałów posiada 6 różnych efektów. Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wyrzutnia jest piekna można było ja kupić w biedronce za 25zł.A tak noramalnie u mnie 90zł W biedronce nie było tej wyrzutni. Była New Generation 1, Super Show 6 i Macrocosmos 2.A co do samej wyrzutni: bardzo fajna. 19 strzałów niemal każdy z innym efektem. Polecam! Cytuj
luxor 2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Up.Była. Koledze chodziło o to że była jeszcze gdy Biedronka nie zmieniła swojej oferty fajerwerków (wtedy była pod nazwą Sfinx). Cytuj
luxor 2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 To są te same wyrzutnie, tylko dla biedronki zrobili pod inną poligrafią i mniejszą gabarytowo (może robili jakieś oszczędności ). Kostki Jorga można bardzo łatwo zmniejszyć (sprawdzałem kilka kostek Jorga i wszystkie przeze mnie sprawdzone wyrzutnie mają wypełnione rurki tylko do połowy ładunkiem, a druga połowa jest pusta). Cytuj
mateo1992 28 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgadzam się,jest to prawda...I tutaj widać jaka firma jest oszukana...Drą pieniądze za nic.Mimo wszystko myślę,że warto dołożyć pieniądze i kupić NG12.Odpalałem po niej o wiele większą wyrzutnie tj. top secret i wystrzały były gorsze. Cytuj
greg 0 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Bardzo dobra wyrzutnia.Duża różnorodność efektów i korzystna cena (dałem za nią 45zł na fajerwerki-net).Nie kosztuje tyle co dawny Sfinxs w biedronce ale mówi się trudno.Ogólnie naprawdę dobra ale New Generation 13 podobała mi się nieco bardziej.Polecam. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Dawniej bardzo ceniona kosteczka kiedy była w cenie 25 zł pod nazwą Sfinx...lecz moim zdaniem nadal jest warta uwagi gdzie cena jest dwa razy wyższaPozdrawiam CraV Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Jestem bardzo zadowolony z tej wyrzutni.Kolejna zachwycająca propozycja od jorge.Mimo iż to tylko 19stka ma dużo efektów.Wszystkie efekty bardzo mi się podobały.Pięknie się prezentowały czerwone i zielone palmy,ich rozbryzgi były ogromne..Polecam w 100% to cacko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi