luxor 2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Symbol: TXB214Nazwa: TaurusEfekty: Gwizd + cracklingCena: 13 zł (FM)Zdjęcie: Film: http://www.youtube.com/watch?v=6Jzxa6tx-1MMoim zdaniem bardzo fajna i opłacalna kostka. Jest bardzo podobna do wyrzutni P2000 Kiwi z Komety (efekt ten sam tylko kaliber większy). Bardzo lubię te gwizdy i crackling, jak dla mnie kostka pierwsza klasa. W dodatku ta cena ^_^ Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Potwierdzam, ładna kostka w konkurencyjnej cenie względem podobnych innych importerów. Saluty na koniec pierwsza klasa W minionego sylwestra miałem 3 taki kostki - stworzyły na niebie bardzo ładny efekt. Cytuj
adik0703 0 Opublikowano 2 Stycznia 2011 miałem ją w tym roku naprawdę super względem cena/jakość Cytuj
Verbusek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Miałem ją w tym i co mogę powiedzieć: za taka cenę jaką kupiłem (12zł)to nie była zła, jednak spodziewałem się czegoś lepszego. Gdybym teraz kupował na Sylwka, wypadła by z mojego stuffu. Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Wydaje się bardzo fajna zamówiłem , efekt jak kivi ale zdaje się że większy, dużo strzałów na promocji 10zl warto brać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi