velibrum 12 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Krótki przedsmak tego, co zobaczycie w filmie głównym http://www.youtube.com/watch?v=lTCKKUBvwfMPozdrawiam! Cytuj
Danio 0 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Widze że w podobnym stylu jak rok wcześniej będzie to super, fajnie ukazany jest u ciebie klimat sylwestra. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ten trailer nie był mi potrzebny,aby stwierdzić że miałeś bardzo dobre fajerwerki na tego sylwestra.Czekam na film z pokazu:)Szkoda tylko,że masz same produkty jorge,w końcu nie jest to jedyna firma produkująca fajerwerki.Pozdrawiam:] Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Szkoda tylko,że masz same produkty jorge... Jorge miałem praktycznie NAJMNIEJ z całego stuffu, więc chyba pomyliłeś userów ^_^ Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Faktycznie przepraszam moje niedopatrzenie:)Tylko na górze masz pare wyrzutni jorge,reszta to inne firmy:] Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 3 Stycznia 2011 je*ać (sory) klimat. Toż to Headhunterz jest. Nie chciałbyś się vel w tym roku do Arhnem wybrać, bo szukam ekipy?co do filmu to fajny trailer, z niecierpliwością czekam na fullVel: Do listopada jeszcze sporo czasu Swoją drogą do Holandii prędzej czy później i tak się wybiorę.@edit velano w tym roku napewno będę miał kase, a jak w innych latach nigdy nie wiadomo, a takiej okazji przepuścić nie można. Jakby co to wal do mnie@downciężko nie zauważyć. avek q-dance, zdjęcie hardstyle-> q-dance energy, sygnatura hardstyle4life z tekstem dibloków. Jeśli jest coś co mnie bardziej kręci niż fajerwerki to właśnie HS&HC. No, ale EOT. Napewno jeszcze o tym napisze za kilka miesięcy tutaj Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 3 Stycznia 2011 heh widzę kolejni fani muzyki klubowej i dobrze, tak trzymać, tyle że ja wole trance czy prawdziwe techno.. hardstylem nie pogardzę A co do tematu to czekam na full pokaz mateo1992 - według mnie to Jorge ma najlepsze wyrzutnie, więc nawet gdyby miał ich wszystkie to nie było by co narzekać! Cytuj
Poki 17 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Atmosfera Vela + taka muzyka....Hohoho . Czekam na film, bo może być rewolucyjny. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No noo... oj będzie się działo ......Fajnie jak by też były te filmy ze spotkania forumowego zimą :D:D Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ten trailer poprzedzał film, który już dawno wyszedł Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ten trailer poprzedzał film, który już dawno wyszedł Ahaaa ale nic napisane ni było Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi