fpshooter 12 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Symbol - P1217Nazwa - Czarny piratCena: ?Opakowanie - 10szt. petard lontowych.Szalony pirat to niewielkie petardy lontowe. Wykonane są na prawdę dobrze, zatyczki plastikowe i solidny korpus. Miałem paczkę tych petard. Huk nieco tylko słabszy od la bomb czy fp3small. Ogólnie polecam.fps Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Rowniez mialem je w tym roku. Jak na swoja cene, huk przyzwoity. Cytuj
adik0703 0 Opublikowano 2 Stycznia 2011 słyszałem od kuzyna ,że miał paczkę i połowa to niewypały! :o Czy to prawda??? Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Czy to prawda to wie tylko twoj kuzyn. U mnie ani jednego niewypalu nie bylo. Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja mogę potwierdzić, że jak kuzyn nie zwracał uwagi na lonty to mógł mieć niewypały. W co drugiej mojej petardzie był złamany lont jednak wystarczyło go w palcach wyprostować i petardę zamiast rzucać odpalać stojąca na ziemi i było ok...fps Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 25 Września 2011 Mi wypaliły wszystkie. huk nieco słabszy od korsarki. Cytuj
fpshooter 12 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dzisiaj wystrzelałem całą paczkę tych petard. W tym roku są jeszcze lepsze niż w zeszłym. Znacznie poprawiła się petardy jakość lontu. Huk praktycznie taki sam jak FP3 Small. Jak na cenę ok 3 zł za paczkę, te petardy zdecydowanie warte są polecenia. Aktualnie dostępne m. in. na speed-fajerwerki.plfps Cytuj
Filip 5 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dzisiaj wystrzelałem całą paczkę tych petard. W tym roku są jeszcze lepsze niż w zeszłym. Znacznie poprawiła się petardy jakość lontu. Huk praktycznie taki sam jak FP3 Small. Jak na cenę ok 3 zł za paczkę, te petardy zdecydowanie warte są polecenia. Aktualnie dostępne m. in. na speed-fajerwerki.plfps Bardzo możliwe Ale FP3 small nie dorównują ponieważ 3zł za paczke = 10 strzałów. Ja kupowałem 30 sztuk FP3s po 6,50zł. Kometa z roku na rok się bardzo poprawia sam w tym roku mam b.dużo art. Komety Cytuj
Montario 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja tak samo posiadałem Czarne Piratki, są bardzo głośne więc dorzucam je do mojego stuff'u na tegorocznego sylwka Polecam je w 100% Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 15 Grudnia 2013 U mnie było 5 nie wypałów. I pewnie znowu niewypał bo lontów nie wyprostowałeś a o takie petardy z takim lontem trzeba dbać , najlepiej wyjąć plastik wyprostować lont i włozyć z powrotem jeszcze mocniej niż był , w moim przypadku jest to delikatnie lepszy huk , Ta petarda jest naprawdę mocna z Bassem .. mam w tym roku 24szt = 12szt ze stara poligrafią szarym logiem komety i nowe 12 z niebieskim logiem Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Mocne petardy kupiłem je na odpuście w czerwcu a w sylwestra wystrzeliłem wszystkie 10 sztuk i tylko jedna z nich była niewypałem . Huk nie lepszy od fp3 . Polecam te petardy . Cytuj
Hubert 0 Opublikowano 9 Stycznia 2014 U mnie też było trochę niewypałów, a w jednym opakowaniu był proch, bo jedna petarda nie miała gipsu i zatyczki. Petarda opłacalna, jeśli chodzi o cenę i huk. Polecam. Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 9 Stycznia 2014 U mnie też było trochę niewypałów, a w jednym opakowaniu był proch, bo jedna petarda nie miała gipsu i zatyczki. Petarda opłacalna, jeśli chodzi o cenę i huk. Polecam. :fireworks:/> Zależy za jaką cene jak u mnie na straganie 9 zl a na taniefajerwerki 3 zł. Cytuj
diilpiotrek 0 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zależy za jaką cene jak u mnie na straganie 9 zl a na taniefajerwerki 3 zł. To akurat gruba przesada u mnie na odpuście kosztowały koło 5 zł ale huk całkiem całkiem nie jest to najlepsza petarda ale może być Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 9 Stycznia 2014 To akurat gruba przesada u mnie na odpuście kosztowały koło 5 zł ale huk całkiem całkiem nie jest to najlepsza petarda ale może być Gdy bys zobaczył ceny na moim straganie to bys zawału dostal. Cytuj
diilpiotrek 0 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Gdy bys zobaczył ceny na moim straganie to bys zawału dostal. Pewnie tak ale wiadomo , że taki sprzedawca kupi taniej w hurtowni a sprzeda dużo drożej , bo musi zarobić także najlepiej kupować na internecie hurtowni bądź w hipermarkecie a tak jeszcze mi się przypomniało jak kupiłem te petardy parę lat temu (koło 5 czy 6) i wtedy petarda była czerwona a teraz czarny pirat jest czarny , a nie czerwony Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Mialem opakowanie i moje byly czerwone. Co do huku to fajny jednak słabszy od jc05, ale petard fajna 9/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi