Bartosz 43 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nazwa - Vulkan Silberfächer Opis - system 3 wulkanów połączonych ze sobą lontemZdjęcie - http://img227.imageshack.us/img227/7853/22477.jpgFilm - Cena - 7 zł (taniefajerwerki.pl)Wulkan sypiący srebrnymi iskrami to w sumie nic takiego, ale firma Keller oferuje ciekawe rozwiązanie jakim jest system połączonych jednym lontem 3 wulkanów, które po odpaleniu tworzą kształt litery W i dają nam piękną ścianę ognia. Snop iskier jest dość wysoki, efekt trwa około 30 sekund.Bardzo fajny produkt robiący na widzach duże wrażenie. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wulkan mistrzostwo, efekt trwa ok 3o sekund, lecz iskry dochodzą do wysokości ok 2,5m. Mój kolega miał go w swoim tegorocznym stuffie,szczerze mówiąc nieliczyłem na aż tak dobry efekt tego produkt, wraz z kolegą byliśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni,iż kupiliśmy go by przetestować i przekonać sie, jaki ten wulkan ma efekt;) Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Miałem 2 sztuki owych wulkanów (jeden w mini pokazie, drugi "luzem").I powiem wam że wulkan był piękny, dodam że u mnie efekt był srebrny i złoty.Film mam tylko gdy jest w pokazie ponieważ brat przypadkiem usunął mi film. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 30 Lipca 2012 Genialna rzecz na początek pokazu.Daje efekt ściany ognia, szczególnie przy odpaleniu kilku naraz.Ostatnio każdy pokaz rozpoczynam właśnie od niego.Oceniam na 10/10.Za taką cenę tylko brać! Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 28 Października 2012 Wulkan super! Nadaje się do rozpoczęcia sylwestrowej zabawy ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi