Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sklep internetowy www.bombashop.com

Nie znalazłem wcześniej tematu o tym sklepie, a trafiłem na niego przed chwilą.
Ceny ani wysokie, ani niskie.Ktoś robił w nim zakupy?

Opublikowano

Nie wysokie? 16 zl za paczke fp3new albo 20 zl za red strobo z triplexu?

Opublikowano

Wymieniłeś mi 2 przedmioty z tego sklepu, które faktycznie, nie są tanie.Nie mam zamiaru bronić tego sklepu, bo nie mam z nim nic wspólnego.Każdy jeden sklep ma jakieś produkty droższe.Może ktoś coś dla siebie wybierze i komuś podpasuje.I nie łap mnie za słówka.Dokładnie napisałem, że ceny mają średnie i nie wzorowałem się na dwóch artykułach.

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

produkty co niektóre sa tanie i drogie JR24 27 zł ciut cena za wysoka lecz jest fajny zestawik SU1002-1 Twister 10 rakiet cena 27 zł

Opublikowano

produkty co niektóre sa tanie i drogie JR24 27 zł ciut cena za wysoka lecz jest fajny zestawik SU1002-1 Twister 10 rakiet cena 27 zł

Twister był w ofercie ultrasshopu za 22zł ;) To taka jakby siostra bombashopu.

Kupowałem u nich pirotechnikę, szkoda tylko że zawsze czegoś brakowało z listy zamówienia.
Opublikowano

jak wam sie nie podoba to po co komentowac? za drogie? to wypad

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Wszystko fajnie tylko wysyłka w naszym kraju kosztuję jedyne 80zł... Już miałem pełny koszyk i musiałem zrezygnować z zamówienia.
A najlepsze, że wysyłka do Anglii jest tańsza niż wysyłka krajowa :( Zamawianie wysyłkowo mija się z celem.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Mozna wiedziec co sie stalo z sklepem? Przestal dzialac czy pod inna domena jest ?

Opublikowano

Całkiem możliwe, że strona została permanentnie zablokowana i już nie prowadzi sprzedaży.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

strona jest lub niedawno była ze skutecznym wirusem , nie polecam

• 5 lat później...
Opublikowano

Witamy po długiej przerwie! :)

Zapraszamy do naszego sklepu i na nasz profil na facebooku https://www.facebook.com/bombashoppl/

W naszym asortymencie znajdziesz baterie Panty i petardy Funke niedostępne w żadnym innym sklepie!

Polecamy szczególnie najmocniejsze obecnie petardy Scream 5S

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nagroda z konkursu już w domu :D

Dzięki wielkie!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 20.12.2017 o 16:51, Bartekeuro napisał:

Zamówiłem parę paczek petard ze sklepu + 1 kostkę miesiąc temu. Wysyłka się troszkę przeciągała, jednak dobry kontakt ze sklepem i wszystko wyjaśnione. Można śmiało polecić.

Obecnie mają nowości i jeśli wpiszesz kod bombakrypu10 to uzyskasz rabat 10% a i tak uważam, że np petardy nowe Dum bum-y mają najtaniej, bo po 22złote a z rabatem wyjdzie poniżej 20 zł ☺

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Ceny mają trochę wysokie ale dało się coś wybrać.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
1 godzinę temu, brydzio12346 napisał:

I sklep kaputtt :D

Stacjonarny nadal działa.

Opublikowano
51 minut temu, mpiwowski napisał:

Stacjonarny nadal działa.

Napewno? z tego co wiem zamkneli go kilka tygodni temu, chyba że masz świeże info

Opublikowano
Przed chwilą, pirowariat napisał:

Napewno? z tego co wiem zamkneli go kilka tygodni temu, chyba że masz świeże info

abuk był parę dni temu. Działa dalej. :)

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, mpiwowski napisał:

abuk był parę dni temu. Działa dalej. :)

jaki abuk? i lipa że nie można zobaczyć w necie co mają chyba, że masz jakieś namiary 

Opublikowano
7 minut temu, pirowariat napisał:

jaki abuk? i lipa że nie można zobaczyć w necie co mają chyba, że masz jakieś namiary 

nick abuk z tego forum

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, mpiwowski napisał:

nick abuk z tego forum

Wiadomo coś kiedy mają wrócić do internetu?

Opublikowano
3 godziny temu, piropiotr223 napisał:

Wiadomo coś kiedy mają wrócić do internetu?

Nie sądzę by prędko wrócili, o ile w ogóle.

Opublikowano

I po co mają wracać? By znowu kombinowali?  Cała sprawa odbije się echem i nie zdziwię się jak rząd ten czy następny wprowadzą bardziej restrykcyjne przepisy. A na pewno od nastepnego roku będą bardziej trzepać paczki i nie tylko te idące za granicę.

Gość
Opublikowano

Jest popyt, jest podaż. Nic się nie dzieje bez przyczyny. 

Mnie zastanawia ilu dzieciaków zamawiających sobie szeleczki u nich, albo dostających od nich darmowe paczki w zamian za reklamę, robi teraz w gacie i szybciutko sprząta chatę ?

Życie pokazało już nie raz, że sprzedawca ma w du.. swoich klientów. Tam nie ma żadnego szyfrowania danych. 

Jak taki sprzedawca wpada to cała baza klientów razem z nim. 

Ktoś tu mądrze kiedyś napisał, że cała masa dzieciaków kupuje F4 na necie albo np chloran potasu na allegro "bo się da i bez przypału" a mało kto z nich liczy się z tym, że nawet za kilka lat z tego tytułu może mieć mniejszy lub większy problem.