Mati88 1 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Sklep internetowy www.bombashop.comNie znalazłem wcześniej tematu o tym sklepie, a trafiłem na niego przed chwilą.Ceny ani wysokie, ani niskie.Ktoś robił w nim zakupy? Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie wysokie? 16 zl za paczke fp3new albo 20 zl za red strobo z triplexu? Cytuj
Mati88 1 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wymieniłeś mi 2 przedmioty z tego sklepu, które faktycznie, nie są tanie.Nie mam zamiaru bronić tego sklepu, bo nie mam z nim nic wspólnego.Każdy jeden sklep ma jakieś produkty droższe.Może ktoś coś dla siebie wybierze i komuś podpasuje.I nie łap mnie za słówka.Dokładnie napisałem, że ceny mają średnie i nie wzorowałem się na dwóch artykułach. Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 2 Stycznia 2011 produkty co niektóre sa tanie i drogie JR24 27 zł ciut cena za wysoka lecz jest fajny zestawik SU1002-1 Twister 10 rakiet cena 27 zł Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 3 Stycznia 2011 produkty co niektóre sa tanie i drogie JR24 27 zł ciut cena za wysoka lecz jest fajny zestawik SU1002-1 Twister 10 rakiet cena 27 zł Twister był w ofercie ultrasshopu za 22zł To taka jakby siostra bombashopu.Kupowałem u nich pirotechnikę, szkoda tylko że zawsze czegoś brakowało z listy zamówienia. Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 3 Stycznia 2011 jak wam sie nie podoba to po co komentowac? za drogie? to wypad Cytuj
Legender 0 Opublikowano 14 Października 2011 Wszystko fajnie tylko wysyłka w naszym kraju kosztuję jedyne 80zł... Już miałem pełny koszyk i musiałem zrezygnować z zamówienia. A najlepsze, że wysyłka do Anglii jest tańsza niż wysyłka krajowa Zamawianie wysyłkowo mija się z celem. Cytuj
imHardstylez 0 Opublikowano 15 Września 2012 Mozna wiedziec co sie stalo z sklepem? Przestal dzialac czy pod inna domena jest ? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 15 Września 2012 Całkiem możliwe, że strona została permanentnie zablokowana i już nie prowadzi sprzedaży. Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 12 Października 2012 strona jest lub niedawno była ze skutecznym wirusem , nie polecam Cytuj
bombashop.pl 0 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witamy po długiej przerwie! Zapraszamy do naszego sklepu i na nasz profil na facebooku https://www.facebook.com/bombashoppl/ W naszym asortymencie znajdziesz baterie Panty i petardy Funke niedostępne w żadnym innym sklepie! Polecamy szczególnie najmocniejsze obecnie petardy Scream 5S Cytuj
Krystian 2 0 Opublikowano 8 Lutego 2018 Dnia 20.12.2017 o 16:51, Bartekeuro napisał: Zamówiłem parę paczek petard ze sklepu + 1 kostkę miesiąc temu. Wysyłka się troszkę przeciągała, jednak dobry kontakt ze sklepem i wszystko wyjaśnione. Można śmiało polecić. Obecnie mają nowości i jeśli wpiszesz kod bombakrypu10 to uzyskasz rabat 10% a i tak uważam, że np petardy nowe Dum bum-y mają najtaniej, bo po 22złote a z rabatem wyjdzie poniżej 20 zł ☺ Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 4 Lipca 2018 Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Ceny mają trochę wysokie ale dało się coś wybrać. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Grudnia 2018 1 godzinę temu, brydzio12346 napisał: I sklep kaputtt Stacjonarny nadal działa. Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 8 Grudnia 2018 51 minut temu, mpiwowski napisał: Stacjonarny nadal działa. Napewno? z tego co wiem zamkneli go kilka tygodni temu, chyba że masz świeże info Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Przed chwilą, pirowariat napisał: Napewno? z tego co wiem zamkneli go kilka tygodni temu, chyba że masz świeże info abuk był parę dni temu. Działa dalej. 1 Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 8 Grudnia 2018 1 minutę temu, mpiwowski napisał: abuk był parę dni temu. Działa dalej. jaki abuk? i lipa że nie można zobaczyć w necie co mają chyba, że masz jakieś namiary Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Grudnia 2018 7 minut temu, pirowariat napisał: jaki abuk? i lipa że nie można zobaczyć w necie co mają chyba, że masz jakieś namiary nick abuk z tego forum 1 Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 9 Grudnia 2018 10 godzin temu, mpiwowski napisał: nick abuk z tego forum Wiadomo coś kiedy mają wrócić do internetu? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Grudnia 2018 3 godziny temu, piropiotr223 napisał: Wiadomo coś kiedy mają wrócić do internetu? Nie sądzę by prędko wrócili, o ile w ogóle. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 9 Grudnia 2018 I po co mają wracać? By znowu kombinowali? Cała sprawa odbije się echem i nie zdziwię się jak rząd ten czy następny wprowadzą bardziej restrykcyjne przepisy. A na pewno od nastepnego roku będą bardziej trzepać paczki i nie tylko te idące za granicę. Cytuj
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2018 Jest popyt, jest podaż. Nic się nie dzieje bez przyczyny. Mnie zastanawia ilu dzieciaków zamawiających sobie szeleczki u nich, albo dostających od nich darmowe paczki w zamian za reklamę, robi teraz w gacie i szybciutko sprząta chatę Życie pokazało już nie raz, że sprzedawca ma w du.. swoich klientów. Tam nie ma żadnego szyfrowania danych. Jak taki sprzedawca wpada to cała baza klientów razem z nim. Ktoś tu mądrze kiedyś napisał, że cała masa dzieciaków kupuje F4 na necie albo np chloran potasu na allegro "bo się da i bez przypału" a mało kto z nich liczy się z tym, że nawet za kilka lat z tego tytułu może mieć mniejszy lub większy problem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi