mpiwowski 182 Opublikowano 10 Grudnia 2018 5 godzin temu, FANATYK napisał: Mnie zastanawia ilu dzieciaków zamawiających sobie szeleczki u nich, albo dostających od nich darmowe paczki w zamian za reklamę, robi teraz w gacie i szybciutko sprząta chatę Już policja wjechała do 80% osób, także po akcji. Cytuj
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nic nie wróciło. Strona bombashop korzystała z firmy hostingowej w Polsce, było to OVH Strona bombasshop (różnica jednej litery w nazwie) korzysta z jakiegoś ruskiego hostingu (swoją drogą dość tani) z serwerem w Holandii. Na 99% ktoś się podszywa bo chce wyłudzić kasę od naiwniaków. Jeśli się mylę to dajcie znać. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 24 Stycznia 2019 I dobrze niech wyłudza od debili lecących na cobry10 xd Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Prawdziwy boobashop nic nie wie o istnieniu jakiegokolwiek ich sklepu internetowego... Dzwoniłem i taką informacje uzyskałem od jakiejś kobitki. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 24 Stycznia 2019 I Cytat gdzie teraz wszyscy kupiom szelki i kobre, żal Cytuj
abuk 30 Opublikowano 24 Stycznia 2019 2 godziny temu, Bartekeuro napisał: Moim zdaniem powinien ktoś udać się pod wskazany adres i sprawdzić Z Łodzi są tutaj osoby. Powinieneś zostać wróżbitą Bartłomiejem Nie dalej jak 4h temu byłem pod siedzibą sklepu i to co zdołałem dojrzeć przez szybę nieudolnie zaklejoną plakatami to... nic - dosłownie zostały gołe ściany i jedno krzesło. Zamknięte na głucho. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi