Skocz do zawartości
  • 0

Mój pokaz

sylar

Pytanie

Opublikowano

Witam,

Proszę o pomoc w łączeniu wyrzutni, jako iż to będzie mój 1 pokaz nie bardzo mam o tym pojęcie jedynie tylko to co widziałem na oczy a jak wiadomo na oko to chłop umarł... Planuję zakup:

TXB592 SKY BROCADE
TXB475 PAINTING SKY
JW90 SHOW O FIREWORKS (3)
JW103 (3)
JW14 ARCTIC (3)
JW10 JAGUAR (3)
PURPLE TAIL (3)
STROBOSKOPY TXF441 (2)
RACE (2)
JW1000 (2)
p7545 moskwa
TXB798 Concept (3)
TXB400 SAMUM
TXB821 Yellow Purple Peony (3)
TXB611 STARS RAIN (4)
TXB422 Little Palm Tree (2)

Koszt tego wszystkiego to około 1000 zł. Tutaj wrzucam rysunek jakby to wyglądało:
pokaz.th.jpg

Czy jest to dobry pomysł? Czym to łączyć? Visco? Jakby ktoś był taki dobry i wrzucił ten rysunek który ja dodałem już z połączonymi wyrzutniami i uwagami do tego. Obiecuję że do wszystkiego się odniosę i wprowadzę poprawki.

Proszę o opinie i o wyrozumiałość bo jak już mówiłem to jest mój 1 pokaz i chciałbym żeby to wypadło fajnie :) Wszystko strzela w odpowiedniej kolejności jak na rysunku najpierw race i stroboskopy i lecimy: JEDYNKA i po JEDYNCE leci DWÓJKA po DWÓJCE leci TRÓJKA itd...

Oczywiście jeszcze nie jestem w stanie określić czy to będą wszystkie te wyrzutnie, dopiero na tygodniu będę dzwonił po sklepach. Mam nadzieję że dostanę wszystko. Pozdrawiam.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Kostki które mają strzelać razem połącz lontem 10cm/s,lub quickmatchem,który mogę zaoferować Ci w super cenie B) Tak połączone kostki podłącz do radiówki,którą kupiłeś :P Te spłonki z główką zapalczą możesz podłączyć po 2,może nawet 3(nie testowałem)na kanał i bez problemu odpalić kostki będące w różnych miejscach w tym samym czasie.Mam jeszcze uwagę do schematu wyrzutni,nie radzę ustawiać JW90(lub inne kątówki)obok siebie,chyba że jedna za drugą,nie wiem czy wiesz o co mi chodzi,jak będzie trzeba to machnę rysunek.Tyle uwag na razie,jak będziesz mieć już kostki,to coś się jeszcze pomyśli :)