szyma45 0 Opublikowano 3 Stycznia 2011 mam pytanie co to są rakiety bombowe dale linka Mój odnośnik Cytuj
0 marcelfire 0 Opublikowano 3 Stycznia 2011 mam pytanie co to są rakiety bombowe dale linka Mój odnośnik To są takie rakiety które mają kształt podobny do bomby na srodku Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pewnie zaciekawiła Cię przyciągająca nazwa która zachęca do kupna,ale to są najzwyklejsze i najgorszej jakości rakiety,które można od kilku lat co roku kupic w OBI i sam kiedyś je kupiłem i strata pieniędzy Tutaj masz jakiś przykładowy filmik jednej z tych rakiet: Cytuj
0 lubinek 0 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Właśnie zakupiłem w tym roku ten zestaw i szczerze powiedziawszy rakiety są do...ekhem. A te bombowe - to tak jak podał filmik Arturo, a nawet jeszcze gorzej. Ale wiadomo: Keller <_< Cytuj
0 szyma45 0 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale w tym linku który podałem producent to Super Power Cytuj
Pytanie
szyma45 0
mam pytanie co to są rakiety bombowe dale linka Mój odnośnik
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi