mpiwowski 182 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Symbol: TXB756 Nazwa: X-EmotionIlość strzałów: 19Kaliber: 30mmCzas efektu: 34sek.Efekt: Zielone diamenty, złote i niebieskie gwiazdki, srebny cracking i kwiaty, fioletowe i czerwone chryzantemyFilm:http://www.youtube.com/watch?v=lJ4BFebu9JkNie tak droga a bardzo efektowna bateria. Naprawdę mnie zauroczyła, polecam każdemu. :rolleyes: Cytuj
CzesioStunter 1 Opublikowano 3 Stycznia 2011 No to bardzo się opłaca nawet 2 wziąć czy 4;) i masz konkretny efekt na niebie;) chyba ją umieszczę w tegorocznym stuffie Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Podobno nie powinno się oceniać fajerwerków na podstawie filmów, jednak na filmie mpiego ta wyrzutnia świetnie się zaprezentowała!Za około 40zł mamy 19 ładunków o kalibrze 30mm! Warto zwrócić uwagę, że nie są to najzwyklejsze efekty (zielone, czerwone gwiazdki itp).Najbardziej podobał mi się efekt... właściwie każdy mi się bardzo podobał. xDWg mnie JW90 wymięka przy tej wyrzutni pod chyba każdym względem, no ale każdy ma inny gust Jeśli chodzi o mnie to na następnego Sylwestra postaram się upolować co najmniej 1 sztukę. Pozdrawiam Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Piękna kostka zmieniłem do niej zdanie po filmie piwosza, na innym z filmów yt nie wyglądała tak pięknie Pozdrawiam !!! Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 4 Stycznia 2011 No i teraz żałuje że jej nie wziołem , wiele osób z forum mi ją polecało. Ale wziołem JW78 Concorda która jest mniej efektowna i jednostajna za rok już tego błędu nie zrobie;). Cytuj
koma94 0 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Przepiękna wyrzutnia która jest opłacalna nawed za 50zł w tym roku miałem ja na finał i wogóle tego nie żaluje Mój film:http://www.youtube.com/watch?v=CSJle261URs Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Mialem dylemat czy ja wziac, ostatecznie wybralem jakas inna wyrzutnie. Po filmikach moge powiedziec, ze podjalem niesluszna decyzje ^_^ Cytuj
blackhawk777 0 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Miałem te wyrzutnię w Sylwestra 2010/2011 i zdecydowanie wypadła super. Piękne efekty, ogromne rozpryski. Zdecydowanie kostka warta polecenia. Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 4 Lutego 2011 najbardziej mi się spodobała przedostatnia salwa za rok muszę sobie ją załatwić jak na 40 zł to lepszej wyrzutni nie znajdziemy Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ta wyrzutnia jest za***ista! Przy niej sprawdzają się słowa "Wielkość ma znaczenie" ponieważ rozpryski były GIGANTYCZNE! I wcale nie jest taka wolna jak co niektórzy mówią Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi