marcin1197 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 piszcie wszystko co o nich wiecie.beda one w netto 4 szt. po 30 zl,i bym je kupil,ale niewiem jaki maja efekt,jakby ktos dal filmik to bym byl wdzieczny (ale nie na rapidshare,bo biechce mi sie cos pobrac :??? Cytuj
mantis 433 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Miałem jedną taką na ostatnim Sylwku. Kupiłem w Progressie. Wielkość ta sama co w Speedach, a właściwie zastanawiam się czy nie jest to stara wersja Speed IV. Efekt: różnokolorowy orzeł. Dość duży huk i rozprysk. Polecam! Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Listopada 2007 Także miałem te rakiety na sylwka 06/07. Efekty naprawdę zrobiły na mnie duże wrażenie. Także POLECAM Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Od dłuższego czasu miałem na te rakiety chrapkę i wkońcu udało mi się je zakupić w hurtowni Wulkan w Pruszczu Gdańskim za dosyć wysoką cenę niestety 28 zł. :neutral: Jednak bardzo je chciałem mieć i zdecydowałem się na kupno Fotkę macie tutaj :http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1513Filmu raczej nie będę robił bo zawsze u mnie na Sylwka nie ma na to poprostu czasu.Po Sylwku opiszę Wam efekty tych rakiet :mrgreen: Cytuj
marcin1197 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2008 Film z zeszłego roku:http://pl.youtube.com/watch?v=MhHjHt-tc4M&...re=channel_page Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Mam te rakiety z zestawu Festival, w tamtym roku również je miałem i są świetne, niestety filmu nie ma ponieważ albo nie zostały nagrane albo są tylko nie wiem które to Polecam w 100% Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Oba zestawy są równie dobre. Nie da się pomiędzy nimi wybierać bo to będzie już kwestia kto woli jakie efekty. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Dokładnie, obie rakiety są tej samej wielkości i w tym samym przedziale ceny o ile się nie myle.To coś jak wybieranie między Arcticem a Hotem, lub Cudakiem a Borneo Nieważne które weźmiesz, zapewniam cie że z obydwu będziesz zadowolony! Cytuj
marcin1197 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2008 Miałem i speedy i dragony.Oba zestawy były świetne,ale skłaniał bym się bardziej ku dragon queen rocket Na moim koncie YT możesz zobaczyć filmy i porównać. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Według mnie najlepsze w tej cenie i z takimi efetami : Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Miałem Dragony na poprzednim sylwku i bardzo polecam duży rozprysk, ładne efekty :mrgreen: Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 miałem speed IV rok temu i czy efekty są podobne ? bo cena jest praktycznie taka sama Cytuj
Mattijje3010 0 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jak dla mnie jedne z najbardziej opłacalnych rakiet. Efekt naprawdę ładny, huk głośny(czyli tak jak lubię).Moim zdaniem warto zaopatrzyć się w choć jedną rakietę DQR Cytuj
Matex 1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Mam mieszane uczucia co do tych rakiet, efekty raczej średnie nie zaskakują bardzo choć zadowolić się nimi można :xmas_smile: Jak za tą cene jednak to nie są zbyt opłacalne. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Tam są 4 różne efekty czy każda rakieta ma taki sam ? Cytuj
Matex 1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Te efekty są bardzo podobne, niby każda ma inny ale różnią się niewiele, są w kształcie ciągnących się za sobą ogonów tylko niektórę są na końcu czerwone, a drugie nie. Myślę, że właśnie przez małą różnorodność te rakiety dużo tracą na atrakcyjności + to co wymieniłem wcześniej. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Miałem je w tym roku. Moja ocena w skali 1-5 to 4. Bardzo duży rozprysk i huk. Dlaczego nie 5? Moim zdaniem cena powinna być troszkę niższa ale nie ma co narzekać. Jak ktoś jest fanem rakiet to spokojnie bez lipy może się w nie zaopatrzyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi