DaN 0 Opublikowano 4 Stycznia 2011 No siemka,W poprzednim roku wydałem ok. 500zł, lecz pogoda nie pozwoliła na udanego Sylwestra. W tym roku wydaję więc jakieś 200-250zł, by ponownie się nie zawieść.Tak więc plany na zakupy [na chwilę obecną] prezentują się tak:Wyrzutnie:-SM9880 Babel-JW20 Don't Worry Be Happy-JW90 Show of Fireworks-JW07 Mars- Seria Big Bang-JW4050 Columbus-JW11 BalletMoździerz:-JW24 MagnumArtykuły różne:-JM01 Circoblitz [3 opakowania]-JM02 Kamikaze [2 opakowania 5szt.]I to chyba wszystko, co pójdzie o 24:00.Na zaspokojenie 'głodu', kupuję:-FP3/N [1 opakowanie]-FP3x Krachmen [1 opakowanie]-T6244 Rzymskie ognie 55 strzałów [1 opakowanie] (z tego zrobię małą wyrzutnię rzymskich ogni)-JC08 Dwuminutowa Fontanna [1 opakowanie]-JC01S Piccolo Corsair [1 opakowanie]-JA018 Nostradamus (dla brata )Nie jestem pewny, czy to wszystko nie ulegnie zmiany.Proszę o komentarze i oceny. ; p Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Domyslam sie ze chcesz kupowac na FM, ale nas oswiec . Po za tym troche za wczesnie na robienie planow sylwestrowych nie ? Ogolnie wiele moze sie zmienic, ale do tego planu napewno radze wziasc FP3/NEW. Cytuj
DaN 0 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Oczywiście, że FM. ; )A co do FP3 New, to mam tam jedną paczkę, napisane jest FP3/N. No właśnie, i oby zmieniło się na lepsze. ^_^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi