Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6842.JPG
Cena za sztukę wynosi 8zł, zastanawiam się czy nie sprawić sobie kilku takich rakiet. A więc czy kto miał je...

Opublikowano

Miałem jedną Jupiterkę na Sylwku 2001/2002. Efekt: żółta chryzantema. To była moja pierwsza tak duża rakieta :). Osobiście polecam.

Opublikowano

To jest chyba odpowiednik voo doo :mrgreen:

Opublikowano

Voo Doo jest znacznie mniejsze od Jupitera...

Opublikowano

voo doo ma kaliber 28,5mm a jupiter 41mm

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

No to co panowie co z filmikiem ma ktoś może??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jupietrki :twisted: Fajne są też je polecam opłaca się... :mrgreen:

Opublikowano

Mówicie o tych Jupiterach z zestawu z Biedronki?Bo sie dziwie,że go chwalicie.Inni narzekają i odradzają ,Dla mnie jest przeciętny.Rakiety mają fajne efekty,a najbardzie mi się podoba jak startóją. :lol: :cool: Wesołych świąt :wink: :grin:

Opublikowano
Mówicie o tych Jupiterach z zestawu z Biedronki?Bo sie dziwie,że go chwalicie.Inni narzekają i odradzają ,Dla mnie jest przeciętny.Rakiety mają fajne efekty,a najbardzie mi się podoba jak startóją. :lol: :cool: Wesołych świąt :wink: :grin:

Nie nie ten z biedronki inny z Jorge nazywa sie Jupiter i ma 4 rakiety ;)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tiaaa ...
Zwłaszcza że kręciłem wtedy rakiety z zestawu Jupiter za 24,99 zł z biedronki :shock:

Opublikowano

Ehhh, nie mylcie pojęć!!!
Zestaw rakiet "JUPITER" - 4szt rakiet kaliber 41mm
Zestaw FAJERWERKÓW"JUPITER"(z biedronki)6szt rakiet kaliber koło 21mm, do tego jakieś pierdółki typu aczki, petardy, fontanny etc.

Nie mylcie już więcej.

• 1 rok później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Kupiłem te rakiety za 30 zł 4 szt., ciekawe czy będą miały podobne efekty do rakiet speed IV. Przynajmniej podobnie wyglądają :wink:

• 3 lata później...
Opublikowano

Całkiem ładne rakiety. Najlepszy moim zdaniem jest efekt srebrna wierzba, czy coś takiego.

• 1 rok później...
Opublikowano

Dałem za nie 22zł jak na tą cene bardzo opłacalne jak dla mnie najlepszy efekt z tych 4 to czerwona peonia :xmas_biggrin:

• 3 lata później...
Opublikowano

Miałem i nie polecam odradzam zakupu za takie pieniądze nie są warte swojej ceny ! a efekty naprawdę kiepskie jedyna rakieta co coś sobą reprezentowała to złoty deszcz reszta to kit.