Temat może troszke nie na czasie ale ja juz zaczyanm przygotowania do następnego sylwka. W grudniu nagle nie będe miał 1500zł ale stopniowo zamierzam zacząć kupować w lutym lub marcu Wieć mam prośbe o pomoc w u ułożeniu stuffu przedewszystkim chce zebym w nim znalazło się coś na początek w stylu wyrzutni z biedronki za 10 zł 5 pierwszych strzalów np komety bez wybuchu dalej JW1018 lub coś w tym stylu następnie JW408 i na koniec bardzo duzo cracklingu i dalej proszę Was o pomoc kwota ok 1500zł najlepiej na fm.
Pytanie
konrad940 1
Temat może troszke nie na czasie ale ja juz zaczyanm przygotowania do następnego sylwka.
W grudniu nagle nie będe miał 1500zł ale stopniowo zamierzam zacząć kupować w lutym lub marcu
Wieć mam prośbe o pomoc w u ułożeniu stuffu przedewszystkim chce zebym w nim znalazło się coś na początek w stylu wyrzutni z biedronki za 10 zł 5 pierwszych strzalów np komety bez wybuchu dalej JW1018 lub coś w tym stylu następnie JW408 i na koniec bardzo duzo cracklingu i dalej proszę Was o pomoc kwota ok 1500zł najlepiej na fm.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi