piter2599 5 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 Piter zapalnika ma sie rozumiec jako gratis tak? Oczywiście Cytuj
mantis 433 Opublikowano 15 Listopada 2011 Ta największa kostka to nie przypadkiem P5204 Exclusive Line? Jeśli tak, to wygrałem ją w konkursie 2 lata temu Zapalarka z nadrukiem sklepu internetowego, czy jakiejś innej firmy? Cytuj
piter2599 5 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 Ta największa kostka to nie przypadkiem P5204 Exclusive Line? Jeśli tak, to wygrałem ją w konkursie 2 lata temu Zapalarka z nadrukiem sklepu internetowego, czy jakiejś innej firmy? Tak, zgadłeś ta największa to P5204 Co do zapalarki to ma tam po bokach nadruki tf Cytuj
piter2599 5 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Dzisiejsze zakupy w leklerku: Zapłaciłem 25.98 zł A tu już połączone wyrzutnie: Oczywiście połączone są tylko w kartonach, a łączyć jeden karton z drugim i finał będę na dworze łączył. Zostanie tylko podstawka kartonów, boków i góry nie będzie. Kostki będą również zabezpieczone cegłami itp. Zapraszam do komentowania Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Stuff niczym sobie podoba mi się z wyjątkiem tych dwóch sztuk JW4055 ;/ mogłeś mieć coś lepszego od nich !za stuff ocena : 8/10 Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Stuff niczym sobie podoba mi się z wyjątkiem tych dwóch sztuk JW4055 ;/ mogłeś mieć coś lepszego od nich !za stuff ocena : 8/10 A według mnie właśnie bardzo dobrze zrobiłeś dając 2 monty na finał. W tej cenie ciężko znaleźć coś lepszego i bardziej efektownego, a zarazem nie oklepanego do bólu.fps Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dobre, sprawdzone kostki- na pewno nie będziesz zawiedziony. Do tego dobry moździerz i trochę duperelek, wiec będziesz się miał czym bawić.Do pokazu wszystko sprytnie połączone, czekamy na film!Tak trzymaj, a za rok możesz spróbować kostek Komety. Cytuj
piter2599 5 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ostatnie zakupy w tym roku! Kostka - 24.99 zł. Achtung - 4.50 złPozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi