wapster 0 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 zrobić Wam zdjęcie tego z wczorajsza gazeta?? mogę nawet dołożyć więcej to nie problemjak pojawi się coś godnego uwagi to zostanie rozesłane
Karolcia11 3 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 łapcie http://imageshack.us/photo/my-images/846/forumfajerwerki.png/Niestety na paincie, ale mi się gimp zbuntował.
ckpmartini 0 Opublikowano 2 Października 2011 ja nie wiem tyle propozycji jest i jeszcze nie jest rozstrzygnięte XD
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 2 Października 2011 ja nie wiem tyle propozycji jest i jeszcze nie jest rozstrzygnięte XD Ponieważ żadna praca nie jest wystarczająco dobra. Zobaczymy jakie będą kolejne.
capensis 12 Opublikowano 28 Października 2011 daj tył jako przód (tylko bez tego niebieskiego rozprysku) tył zostaw gładki i będzie git
MajsterD12 5 Opublikowano 28 Października 2011 Ja mam taką sugestie żeby zamienić przód na tył i zamiast tych strzałek dać kontury szelek.
FireGorek1 2 Opublikowano 28 Października 2011 gdyby w rzeczywistości tak wyglądało to by było bardzo dobrze, ale trzeba brać pod uwagę że inaczej wszystko wygląda w realnym świecie i to też się ocenia
Misiek4242 1 Opublikowano 29 Października 2011 Nowy projekt. Podobny ale inny PS. Widzę, że nie podobają sie taki "udziwniane" więc dałem prostą
Poki 17 Opublikowano 29 Października 2011 Misiek zrobił koszulki w wersji internationale. Żeby móc przy najeźdźccach na Euro nosić. Projekty ok, prosto przekazują treść.
Misiek4242 1 Opublikowano 30 Października 2011 Teraz mam tylko takie pytanie: Czy przed sylwestrem poznamy zwycięzce ?
Arturo 15 Opublikowano 30 Października 2011 Zwycięzca zostanie wyłoniony gdy pojawi się coś konkretnego i ciekawego.
Misiek4242 1 Opublikowano 30 Października 2011 Zwycięzca zostanie wyłoniony gdy pojawi się coś konkretnego i ciekawego. Rozumiem, ale chyba jak przez cały rok sie nie pojawiła taka praca to moze sie też nie pojawic przez najbliższy rok a moze nawet lata. A więc co? W moim przypadku było troche męczenia sie z tymi pracami bo dałem ich sporo, więc pójdzie to wszystko na marne? bo za ten rok czy kilka lat mi sie nie bedzie chciało czekać na rozwiązanie xD
universal 0 Opublikowano 6 Listopada 2011 Też postaram się coś zrobić na jutro bądź na piątek najpóźniej Także proszę poczekać w razie czego
kingsage41 0 Opublikowano 6 Listopada 2011 Takie cos wykrecilem, powiedzcie co dodac co usunac pozdrawiam
kingsage41 0 Opublikowano 6 Listopada 2011 A kto tak w ogóle decyduje o wygranej ? tzn. do kogo ostateczny werdykt nalezy
Poki 17 Opublikowano 6 Listopada 2011 A kto tak w ogóle decyduje o wygranej ? tzn. do kogo ostateczny werdykt nalezy Wap'a.
universal 0 Opublikowano 6 Listopada 2011 A czy ten konkurs pozna do końca roku zwycięzcę? I może ten do którego należy ostateczny werdykt ( oraz grupa podwładnych ) określiła by się nieco do wymagań i oczekiwań względem projektu.
kingsage41 0 Opublikowano 6 Listopada 2011 Też jestem za, bo trudno zrobic jakis projekt nie znajac wymagan, trudno kogos wtedy zadziwic
Rekomendowane odpowiedzi