Crispers5 1 Opublikowano 7 Listopada 2011 "to może powinienem zmienić trochę wersje konkursu lub dodać pod konkurs?na logo forum(gdyż tak naprawdę takowe nie istnieje)" - Wapster pisał.
Crispers5 1 Opublikowano 8 Listopada 2011 Nowa grafika (zrobiłbym lepszy font, ale nie mam czasu):Na pewno można ją wykorzystać na kubki, a nawet na czarne koszulki, naklejki, plakietki plakaty, itp itd.
universal 0 Opublikowano 8 Listopada 2011 To ja proponuję takie coś jest to pierwsza wersja tych projektów. Więc może powiedzie czy wam się podoba i ewentualnie czy coś dodać do koszulki.Vlepa jest pokazowa jak by wyglądała mniej więcej.Koszulka VlepkaZapalniczkaZrobione jest tak żeby nadawało się na gadżety i jako logo.
capensis 12 Opublikowano 8 Listopada 2011 Prace Crispersa jak zwykle zaje..fajne! Chciałbym takie koszulki Universala też dobra ale za bardzo hmm dziecinna
wapster 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 universala praca fajna jak dla mnie... oczywiście jeśli ta bombka nie była nigdzie prędzej używana czy skopiowanazobaczymy co jeszcze wymyśli... bo może nie długo będzie rozstrzygniecie konkursu
Cooli 4 Opublikowano 8 Listopada 2011 universal praca super ale mam pytanie czy możesz zrobić aby ta bomba była zmniejszona do rozmiaru czcionki i wstawiona zamiast literki O w tekst ForumCO ty o tym sądzisz?
Poki 17 Opublikowano 9 Listopada 2011 Nono, obie prace bardzo dobre. Crisp wydaj swoją kolekcje koszulek!Universal możesz wstawić wersje z wyśrodkowanym logiem?
universal 0 Opublikowano 9 Listopada 2011 To jak logo by było na środku to może być też większe. A to nie wiem czy dobrze wygląda.
Crispers5 1 Opublikowano 9 Listopada 2011 Ponawiam pytanie. Czy tą bombkę robiłeś sam od zera. Bo jakiś czas temu widziałem identyczny wektor, który bardzo dobrze zapadł mi w pamięć. Pokaż inne swoje prace.I spieprzyłeś sprawę z literami, "J" jest ucięte na dole i kilka innych liter minimalnie też.
Poki 17 Opublikowano 9 Listopada 2011 Jak dla mnie super sprawa, Może bym ciut obniżył logo, ale to już kwestia inwidualna.
universal 0 Opublikowano 9 Listopada 2011 Od zera nie, obrazek został przeze mnie bardzo mocno przerobiony.Tekst 3d zrobiony w Cinema 4D.
Crispers5 1 Opublikowano 9 Listopada 2011 Tzn? Jak przerobiony bo ta bombka w stocku wygląda identycznie jak na Twojej grafice. Tekst akurat, łatwy do zrobienia, wektor trudniejszy.
domin839 2 Opublikowano 9 Listopada 2011 Crispers, ty się tak nie dopytuj bo wiadomo po co się tak pytasz. Unieversala projekt lepszy.
Crispers5 1 Opublikowano 9 Listopada 2011 domin839, może dla Ciebie lepszy, ale nie chodzi o to.Ta bomba, jest wzięta z neta i tylko tło zostało z niej usunięte. A po drugie osoba, która dopiero zaczyna przygodę z grafiką nie jest w stanie zrobić czegoś takiego. Co do samego wektora - jest setki ładniejszych w necie.
Crispers5 1 Opublikowano 9 Listopada 2011 Gdybyś miał już jakieś większe doświadczenie , nie korzystałbyś z gotowców, bardziej dopracowałbyś swój font, lepiej wtopiłbyś bombkę w tekst.Może powiedz co sam zmieniłeś w tej bombowej grafice. Ja się nie zamierzam z Tobą kłócić, ale idąc na łatwiznę postępujesz nie fair wobec innych.
Poki 17 Opublikowano 9 Listopada 2011 Proponuję zaprzestać wzajemne utarczki słowne i czynami udawadniać kto bardziej zasługuje na nagrode. Rozumiem, że rywalizacja ma wiele charakterów, ale ew. spory proszę załatwiać prywatnie.
Misiek4242 1 Opublikowano 9 Listopada 2011 Niech tak się stanie xDA co do tej ostatniej pracy to mam zastrzeżenie Tło we Vlepce jest tak jakby "podzielone" na szare i czarne (przy efektach fajerwerków jest czarne a przy tekscie szare). Może to niedopatrzenie albo niewiem... Ale prace całkiem ok, tylko czy rzeczywiscie robisz je samodzielnie? Czekamy na wiecej prac
Arturo 15 Opublikowano 9 Listopada 2011 Cudownie było by gdyby ta praca została wykonana samodzielnie a nie np z gotowca mam co do tego poważne zastrzeżenia potrafisz zrobić coś tak skomplikowanego ?! a nie potrafisz wyciąć fajerwerków z tła ??
Misiek4242 1 Opublikowano 9 Listopada 2011 A ja dam projekt koszulki: Oglądnijcie w powiekszeniu.- Wkradł się błąd ale teraz juz nie mam czasu poprawiać
luxor 2 Opublikowano 9 Listopada 2011 Jak dla mnie Misiek zrobił bardzo fajną pracę, skromnie i na temat
Rekomendowane odpowiedzi