Crispers5 1 Opublikowano 14 Listopada 2011 Kolejna wersja (oczywiście też mogą się znaleźć na koszulce):Więcej prac nie robię bo już się dość napracowałem. Napiszcie co sądzicie.
Poki 17 Opublikowano 15 Listopada 2011 Jak dla mnie praca na najwyższym poziomie. Ciekawy pomysł z umieszczeniem różnych terminów z tematyki piro w napisie forum. Zachowana prostota. Może aż za bardzo i przydałby się adres internetowy. W każdym razie kolejna praca Twojego autorstwa, która przypadła mi do gustu.
Cooli 4 Opublikowano 15 Listopada 2011 Crispers teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że ten projekt jest godny realizacji. Dodał bym tam jeszcze jakąś fajną czcionką .pl Fajnie by to podkreślało od razu adres strony Pomyśl nad tym
TwiSssteR 0 Opublikowano 15 Listopada 2011 Kolejna niesamowita praca Crispersa... i nie wiem czemu ale mam wrażenie, że usłyszymy znów " praca nie mająca nic wspólnego z tematyką forum " ... Świetna robota Crispers jestem pełen podziwu i uznania za każdy Twój projekt...
Arturo :) 14 Opublikowano 15 Listopada 2011 Najlepsza praca wykonana jak do tej pory .Jestem tylko ciekaw jakby to wyglądało na koszulce
Arturo 15 Opublikowano 15 Listopada 2011 Kolejna wersja (oczywiście też mogą się znaleźć na koszulce):Więcej prac nie robię bo już się dość napracowałem. Napiszcie co sądzicie. Projekt wydaje mi się bardzo ciekawy jednak napis "fajerwerki" można by zrobić inną czcionką bardziej jak by to powiedzieć kanciatą i podobną do tej z napisu "forum"Jak dotąd najlepszy projekt ! możliwe że konkurs zbliża się ku końcowi !
Tryna 0 Opublikowano 20 Listopada 2011 KALel fajnie tak rżnąć od kogoś pomysły nie? ...długo mnie nie było ale jest kolejny projekt dość prosty ale może się spodoba
Crispers5 1 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zainteresowanie organizatora konkursu tematem jest takie:*... a powinno być takie:*Administrator nie dość, że wchodzi na forum raz na tydzień to jeszcze nie wypowie się na temat nowych prac. Ja nie będę dłużej zgadywać co może w 100% zadowolić wapstera bo już wiele cennego czasu poświęciłem na ten konkurs (w szczególności na ostatnią pracę), a po drugie moja cierpliwość też ma granice. Skoro nie podoba mu się mój ostatni projekt to trudno, najwyżej koszulki nie będzie, ale mógłby chociaż coś tam napisać. Dzięki za pozytywne komentarze. 06.01-21.11. To mówi samo za siebie.
Misiek4242 1 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgadzam się z tobą w 100% - tak samo, może moje prace są troszke gorsze od twoich(chociaż innym się podobają) włożyłem w nie sporo czasu poniewaz było ich sporo...
fpshooter 12 Opublikowano 21 Listopada 2011 Ofocjalne zakończenie konkursu 10. Grudnia 2011 godzina 00:00 Zwycięzca zostanie wyłoniony do 15. grudnia drogą głosowania zarządufps
Misiek4242 1 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jesli mozna to nazwac jakims logotypem A tu jakby wyglądało na koszulce:
Misiek4242 1 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Tutaj mam pytanie. Sam robiłes to cos w srodku?I nie chce nic mówić, ale taka koszulka nie kojarzyła by mi sie w ogóle z pirotechniką ani naszym forum...
Crispers5 1 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Na tej wstędze powinno być coś napisane moim zdaniem i napis forum fajerwerki jest trochę za nisko bo nikt nie robi nadruków w tej okolicy. Przypominam, że konkurs kończy się dzisiaj.
Crispers5 1 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ostatnia wersja - z koronami. FF - królewskie forum fajerwerkowe. Wszystkie te grafiki są zrobione w wysokiej rozdzielczości i mogą być użyte na cokolwiek.
fpshooter 12 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ogłoszenie zwycięzcy konkursu będzie 16. grudnia. Czas zgłoszeń już minął, obecnie trwa głosowanie na najlepsze prace! fps
Misiek4242 1 Opublikowano 15 Grudnia 2011 A czy nagroda jest aktualna czy coś może ubyło albo doszło ?
fpshooter 12 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ogłaszam zwycięzcę konkursu graficznego forum. Po konsultacji z wapem i podliczeniu wszystkich głosów zwycięzcą zostaje Misiek4242fps
luxor 2 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Gratuluje zwycięzcy. Cieszę się, że to właśnie Misiek wygrał bo według mnie jego projekty były najlepsze (skromnie i na temat) PS.Można wiedzieć kiedy tak mniej więcej wejdą te koszulki do sprzedaży?
Misiek4242 1 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Bardzo się cieszę z takiego werdyktu. Teraz tylko takie pytanie. Potrzeba przesłać pliki formatu psd koszulki? I dalsze rozmowy prowadzić z wapem?
fpshooter 12 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Bardzo się cieszę z takiego werdyktu. Teraz tylko takie pytanie. Potrzeba przesłać pliki formatu psd koszulki? I dalsze rozmowy prowadzić z wapem? Na PW do wapa wyślij dane do przesyłki i pliki edytowalne.fps
Rekomendowane odpowiedzi