Skocz do zawartości

KONKURS - graficzny - forumfajerwerki.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typografia na T-Shirt, itd, itp. :)

ff_typography_by_miroslawdesignstudio-d4g627z.png

tshirth.png

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kolejna wersja (oczywiście też mogą się znaleźć na koszulce):

forumfajerwerkitypograp.png

Więcej prac nie robię bo już się dość napracowałem. :) Napiszcie co sądzicie. ;)

Opublikowano

Jak dla mnie praca na najwyższym poziomie. Ciekawy pomysł z umieszczeniem różnych terminów z tematyki piro w napisie forum. Zachowana prostota. Może aż za bardzo i przydałby się adres internetowy. W każdym razie kolejna praca Twojego autorstwa, która przypadła mi do gustu.

Opublikowano

Crispers teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że ten projekt jest godny realizacji. Dodał bym tam jeszcze jakąś fajną czcionką .pl :) Fajnie by to podkreślało od razu adres strony :)

Pomyśl nad tym

Opublikowano

Kolejna niesamowita praca Crispersa... i nie wiem czemu ale mam wrażenie, że usłyszymy znów " praca nie mająca nic wspólnego z tematyką forum " ... Świetna robota Crispers jestem pełen podziwu i uznania za każdy Twój projekt...

Opublikowano

Najlepsza praca wykonana jak do tej pory .
Jestem tylko ciekaw jakby to wyglądało na koszulce :)

Opublikowano

Kolejna wersja (oczywiście też mogą się znaleźć na koszulce):

Więcej prac nie robię bo już się dość napracowałem. :) Napiszcie co sądzicie. ;)

Projekt wydaje mi się bardzo ciekawy jednak napis "fajerwerki" można by zrobić inną czcionką bardziej jak by to powiedzieć kanciatą :) i podobną do tej z napisu "forum"

Jak dotąd najlepszy projekt ! możliwe że konkurs zbliża się ku końcowi !
Opublikowano

KALel fajnie tak rżnąć od kogoś pomysły nie? ...

długo mnie nie było ale jest kolejny projekt dość prosty ale może się spodoba :)

forumfaj.jpg

Opublikowano

Zainteresowanie organizatora konkursu tematem jest takie:

*

... a powinno być takie:

*

Administrator nie dość, że wchodzi na forum raz na tydzień to jeszcze nie wypowie się na temat nowych prac. :|
Ja nie będę dłużej zgadywać co może w 100% zadowolić wapstera bo już wiele cennego czasu poświęciłem na ten konkurs (w szczególności na ostatnią pracę), a po drugie moja cierpliwość też ma granice. :) Skoro nie podoba mu się mój ostatni projekt to trudno, najwyżej koszulki nie będzie, ale mógłby chociaż coś tam napisać. Dzięki za pozytywne komentarze. :)

06.01-21.11. To mówi samo za siebie.

Opublikowano

Zgadzam się z tobą w 100% - tak samo, może moje prace są troszke gorsze od twoich(chociaż innym się podobają) włożyłem w nie sporo czasu poniewaz było ich sporo...

Opublikowano

Ofocjalne zakończenie konkursu 10. Grudnia 2011 godzina 00:00 Zwycięzca zostanie wyłoniony do 15. grudnia drogą głosowania zarządu

fps

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli mozna to nazwac jakims logotypem :D

1zd2q1i.png

A tu jakby wyglądało na koszulce:

1z3p5z5.png

Opublikowano

Projekt koszulki odemnie - prostota i tylko jeden kolor

c32a03b43ea06530.jpg

Opublikowano

Tutaj mam pytanie. Sam robiłes to cos w srodku?

I nie chce nic mówić, ale taka koszulka nie kojarzyła by mi sie w ogóle z pirotechniką ani naszym forum...

Opublikowano

Na tej wstędze powinno być coś napisane moim zdaniem i napis forum fajerwerki jest trochę za nisko bo nikt nie robi nadruków w tej okolicy. Przypominam, że konkurs kończy się dzisiaj.

Opublikowano

2 projekt, tym razem czarna koszulka

306fdbf0450ead5d.jpg

Opublikowano

Ostatnia wersja - z koronami. FF - królewskie forum fajerwerkowe. :D

Wszystkie te grafiki są zrobione w wysokiej rozdzielczości i mogą być użyte na cokolwiek.

Opublikowano

Ogłoszenie zwycięzcy konkursu będzie 16. grudnia. Czas zgłoszeń już minął, obecnie trwa głosowanie na najlepsze prace!

fps

Opublikowano

A czy nagroda jest aktualna czy coś może ubyło albo doszło ? :)

Opublikowano

Ogłaszam zwycięzcę konkursu graficznego forum. Po konsultacji z wapem i podliczeniu wszystkich głosów zwycięzcą zostaje Misiek4242

fps

Opublikowano

Gratuluje zwycięzcy. Cieszę się, że to właśnie Misiek wygrał bo według mnie jego projekty były najlepsze (skromnie i na temat) :happy:

PS.

Można wiedzieć kiedy tak mniej więcej wejdą te koszulki do sprzedaży?

Opublikowano

Gratulacje ;)

Opublikowano

Bardzo się cieszę z takiego werdyktu. Teraz tylko takie pytanie. Potrzeba przesłać pliki formatu psd koszulki? I dalsze rozmowy prowadzić z wapem?

Opublikowano

Bardzo się cieszę z takiego werdyktu. Teraz tylko takie pytanie. Potrzeba przesłać pliki formatu psd koszulki? I dalsze rozmowy prowadzić z wapem?

Na PW do wapa wyślij dane do przesyłki i pliki edytowalne.

fps
Opublikowano

A dokładniej którego projektu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...