Skocz do zawartości

KONKURS - graficzny - forumfajerwerki.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sorry, że się wtrącam, ale nie uważasz, że robienie takiego samego nadruku zarówno z przodu jak i z tyłu koszulki jest co najmniej głupie?
Może od razu zróbmy nadruk na lewej i prawej stronie koszulki - jak się prawa wybrudzi to sobie wywiniesz na lewą i po kłopocie...

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Pisze bedzie edit wszystko w swoim czasie :)

Opublikowano

Ale i tak masz słaby projekt

Krytyk :laugh:

Sorry, że się wtrącam, ale nie uważasz, że robienie takiego samego nadruku zarówno z przodu jak i z tyłu koszulki jest co najmniej głupie?
Może od razu zróbmy nadruk na lewej i prawej stronie koszulki - jak się prawa wybrudzi to sobie wywiniesz na lewą i po kłopocie...

j/w jaki sens robienia z obu stron takich samych nadruków? :facepalm: I myśle, ze czapki odpadają.
I prawda jest taka, że za bardzo to się nie napracowałeś przy tym.
kopiuj/wklej obrazek, no może kilka opcji więcej..
Gość DreSzCzyK
Opublikowano

@Haha a kto tu ma zamiar sie napracować ? Wiadomo że trzeba uzyć render, obrócić pochylić,zniekształcić. Co mam ci zrobić Photomanipulacje? śmieszne :D no może zamiast pisać zrobiłbyś coś lepszego :)
Tak pozatym nie jesteś od oceniania..

Opublikowano

Kamilegionista, thx za fotke:), a tak się spytam ten nadruk na koszulce to twój projekt? Jak tak to naprawdę fajny :D (przynajmniej mi się podoba)

A co do pracy dreszczyka to jest jakaś taka no nijaka :dry: , wziąłeś 2 fotki z neta i wkleiłeś je na koszulkę :/. Do tego dodałeś nazwę strony i tyle. Ciekawe jak będzie wyglądać po edit'cie.

Opublikowano

Jak dla mnie na tych koszulkach dreszczyka za duzo naje ne jest tago.

Opublikowano

Kamilegionista, thx za fotke:), a tak się spytam ten nadruk na koszulce to twój projekt? Jak tak to naprawdę fajny :D (przynajmniej mi się podoba)

A co do pracy dreszczyka to jest jakaś taka no nijaka :dry: , wziąłeś 2 fotki z neta i wkleiłeś je na koszulkę :/. Do tego dodałeś nazwę strony i tyle. Ciekawe jak będzie wyglądać po edit'cie.

Dużo roboty nie było, bo grafike miałem gotową, więc projekt nie jest mój. Ale to nie jest temat na takie rozmowy.

@Haha a kto tu ma zamiar sie napracować ? Wiadomo że trzeba uzyć render, obrócić pochylić,zniekształcić. Co mam ci zrobić Photomanipulacje? śmieszne :D no może zamiast pisać zrobiłbyś coś lepszego :)

No nie jestem, ale wiem jak wygląda dobra praca :)

Koniec offtopa..
Opublikowano

Dobra, jeżeli jesteś taki mądry, to wrzuć mi ten swój projekt w wektorach. Obojętne czy to będzie *.cdr, *.eps czy *.pdf... Po prostu ma być to w wektorach i ma nie odbiegać graficznie od tego, co wrzuciłeś w formie rastrowej.
Dodatkowo, w temacie były podane wymiary nadruku, także projekty przewyższające wytyczne nie mają sensu. Ściągnąć zdjęcie z sieci i wkleić je w również ściągniętą koszulkę potrafi każdy. Czasem warto poświęcić na projekt więcej niż 15-30 minut. Serio.
Opublikowano

I myśle, ze czapki odpadają.

A niby dlaczego czapki odpadaja :D? Ja chetnie bym sobie taka kupil bo jest zawsze dosyc widoczna
Opublikowano

Z tyłu na koszulce mógłby być napis:
"Jestem pirotechnikiem. Jeżeli uciekam, lepiej rób to samo" :)

GM

Opublikowano

Pomysł Crispera wręcz idealny jeszcze tylko trochę poprawek i będzie rewelacyjnie.Sugestia BiG także genialna! Tylko nie wiem jak by taki długi napis z tyłu wyglądał :) Ale to już kwestia do przemyślenia.
pozdro

Opublikowano

No muszę powiedzieć, że koszulka Crispersa jest genialna. Jakby były czapki to ja bym chętnie kupił , także wg mnie , to jest fajny pomysł. Jestem również za jakimś napisem w stylu tego co dał BiG. Ogólnie przydałby się jakiś fajny śmieszny, albo ,,dwuznaczny" napis :D

Opublikowano

Z tyłu na koszulce mógłby być napis:
"Jestem pirotechnikiem. Jeżeli uciekam, lepiej rób to samo" :)

GM

hahaha jak ktoś zrobi fajną koszulkę z takim napisem z tyłu będzie świetnie, crispers dodaj napis :D
Opublikowano

Wg. mnie pomysł Crispersa jest dobry, ale nie potrzebnie dał ten napis "boom, boom, boom" strasznie mnie w oczy kole i jakoś nie pasuje do całości. A tekst BiGa genialny xd

fps

Opublikowano

A tekst BiGa genialny xd

fps

Niestety, to nie mój tekst. Widziałem go kiedyś na jakiejś koszulce.
W oryginale było co prawda po english i o treserze zwierząt.
Trzeba przyznać, że jest zabawny :).
GM
Opublikowano

Jeśli pozwolicie to sprubuje zrobić tył do tej koszulki. Zobaczymy co i jak ;)

Opublikowano

Jak dla mnie koszulka Crispersa jest najlepsza. I ten teks który wrzucił BIG po prostu zarąbisty, lecz troszeczkę nie pasuje na koszulkę. Może na jakiś brelok czy coś. A co do twojej pracy (a tak właściwie, do tyłu koszulki Crispersa) to sądzę, że troszeczkę chamsko się zachowałeś przywłaszczając sobie czyjś pomysł :dry:.

Opublikowano

KamilLegionista podsunął pomysł jednak troche go źle zrozumiałem. Miałem zrobic do swojej koszulki ten tekst a zrobiłem tył koszulki Crispersa. Zaraz usuwam :)

Opublikowano

Teraz się nie tłumacz misiek tylko przyznaj, że chciałeś zyskać na cudzym pomyśle.

Opublikowano

Według mnie lepszą koszulkę zrobił Dzin100nikiem i to on jest najlepszy w tej kategorii, a jego breloczek i kubek wymiatają B). Poza tym jako wpadł na pomysł zapalniczki. Co prawda trochę mu nie wyszło, ale i tak duży plus u mnie za pomysł.

Post zgłoszeniowy Dzin100nikiem oraz zubiluseq zostały napisane z tego samego IP ;)
Opublikowano

Teraz się nie tłumacz misiek tylko przyznaj, że chciałeś zyskać na cudzym pomyśle.

No to teraz widać, że masz multi ;D Ja tylko zrobiłem tył koszulki.

Ps. Veli - kojarzyłem te 2 fakty. Nowy urzytkownik i już pisze, że najlepsza praca to praca (sory no ale musze to powiedzieć) przeciętna.
Opublikowano

Koszulki Crispers5'a jak dla mnie miażdżą konkurencje. Zarówno ta pierwsza jak i ta jest poza konkurecją. Naprawde niebagatelny pomysł i dokładne wykonanie jest tutaj widoczne i odróżnia je od pozostałych koszulek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...