BiG 0 Opublikowano 1 Lutego 2011 I ten teks który wrzucił BIG po prostu zarąbisty, lecz troszeczkę nie pasuje na koszulkę. Jeżeli ten tekst ma gdziekolwiek pasować, to tylko na tył koszulki.Brelok ??
Kamilegionista 0 Opublikowano 1 Lutego 2011 Teraz się nie tłumacz misiek tylko przyznaj, że chciałeś zyskać na cudzym pomyśle. Nie ma sie do czego przyznawać, bo ja mu napisałem, aczkolwiek mógł mnie źle zrozumieć.Ale od razu śmierdziałeś mi multi.Ten wzór na tył jak dla mnie średni
zubiluseq 0 Opublikowano 2 Lutego 2011 Post zgłoszeniowy Dzin100nikiem oraz zubiluseq zostały napisane z tego samego IP Przepraszam bardzo, ale kolega pokazał mi stronę forumfajerwerki.pl i chyba logował się u mnie. Nie mam multikonta. Wydaje mi sie jednak, że dzin100nikiem zrobił fajną koszulkę, ale niedługo ja coś dodam od siebie.
gnz87 1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Wzór na tył T-Shirta: Projekt mi się podoba, ale nie na tył tylko na przód. Jedyny minus to to, że taki nadruk nie ma odwołania do forum, ale mimo to z chęcią bym taką chciał mieć w swojej szafie Dobra robota!Ja muszę się uporać z tymi czcionkami w PS'ie żeby coś od siebie w końcu wrzucić.
Poki 17 Opublikowano 2 Lutego 2011 Ten projekt na tył koszulki jak dla mnie to powinna być kolejna propozycja koszulki, bo do wcześniejszego przodu nie pasuje zupełnie, ale jako oddzielny element jest świetnym pomysłem. Co do pracy Miśka też ładna, tylko nie mogę rozszyfrować inicjałów z tył koszulki. A i literki na tyle tez dałbym w odcieniach szarości, jak z przodu.
Arturo 15 Opublikowano 2 Lutego 2011 Wzór na tył T-Shirta: Jak dla mnie nie pasuje to do tematyki forum bardziej dla robotników tylko początek z "jestem poritechnikem" na "jestem robotnikem" bo te jak by prostokąty wyglądają jak cegły
velibrum 12 Opublikowano 2 Lutego 2011 Wzór na tył T-Shirta: A zauważył ktoś, że na koszulce jest błąd w pisowni ?
Raphii 1 Opublikowano 2 Lutego 2011 A zauważył ktoś, że na koszulce jest błąd w pisowni ? tak nie pisze się ,,pirotechnikem" tylko pirotechnikiem
Crispers5 1 Opublikowano 2 Lutego 2011 No, ale projekt raczej nie przejdzie, więc nie warto go już edytować. Brakuje jeszcze przecinka.
BiG 0 Opublikowano 2 Lutego 2011 Napis jest kompletnie nieczytelny.Jeden kolor kontrastowy, proste litery, i bez żadnych popierdółek-ozdóbek, bo się rozmydla.Cały dowcip tego tekstu polega na tym, że powinien być z tyłu. Jak ktoś ucieka, to raczej widać mu plecy niż klatę. Chyba że biegnie tyłem .Tekst jest niestety za długi. Może modyfikacja:PIROTECHNIKgdy uciekam, lepiej rób to samo! lub: [TEŻ WIEJ!]lub: [lepiej spier...]GMP.S.Projekt Miśka4242 (przód) jak dla mnie rewelka. Czysty, prosty, nieprzeładowany.Z tyłu nie pasują mi te "mazy" (sam napis OK), ale to kwestia gustu.
Misiek4242 1 Opublikowano 3 Lutego 2011 Jestem tylko ciekaw czy masz plik np. psd ? lub inny ale w tym rodzaju. Chciałbym go zobaczyc ale wiem, że to nie możliwe. Chciałbym zobaczyć co posiada ta warstwa, której cześc wystaje spod koszulki.
Crispers5 1 Opublikowano 3 Lutego 2011 Ta warstwa, która wystaje spod koszulki to taka warstwa jaką widzisz na poniższym obrazie. Tu akurat nałożona jest na litery.http://oi52.tinypic.com/29zdimv.jpg
Arturo 15 Opublikowano 3 Lutego 2011 Ta warstwa, która wystaje spod koszulki to taka warstwa jaką widzisz na poniższym obrazie. Tu akurat nałożona jest na litery.http://oi52.tinypic.com/29zdimv.jpg Bez tej warstwy koszulka wyglądała by lepiej cały czas myślałem że jest tak pohaczona
Misiek4242 1 Opublikowano 5 Lutego 2011 Projekty loga dla gadżetów.1.2. PS. zgodzicie się abym wykorzystał ten "szablon" smyczy ? Bo nie chce zeby potem było, że odgapiam czy cos...
Kamilegionista 0 Opublikowano 5 Lutego 2011 Jak dla mnie troche za duży napis do loga, ale 1 lepszy od 2.A co do smyczy - to szablonu oczywiście możesz wykorzystać, bo to tylko szablon.. a to że komuś w główce sie poprzewracało to już inna sprawa...
Kamilegionista 0 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja mam propozycje... Może ktoś wykona projekt vlepek? Niektóre projekty nie nadawały by się na koszulki, ale może na vlepki...
Misiek4242 1 Opublikowano 6 Lutego 2011 Nowa smycz. (zwróccie uwage na to co jest na smyczy a nie jaka jest smycz.
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja mam propozycje... Może ktoś wykona projekt vlepek? Niektóre projekty nie nadawały by się na koszulki, ale może na vlepki... Logo Miska w miare nadawalo by sie na vlepki, dodac gdzies "Bo fajerwerki to nasza pasja" i mogloby byc...
Rekomendowane odpowiedzi