Witam. Kupiłem na Sylwestra 2010 roku dwa moździerze: JW47 Super Artillery i JW24 Magnum. Zacząłem od odpalania moździerza JW47 Super Artillery: Postawiłem rurkę na śniegu, włożyłem szelkę kulką do góry (prawidłowo), odpaliłem lont i wysadziło mi cały moździerz na ziemi Pozostałe szelki wyrzuciłem w śnieg, bo wysadziło mi moździerz. Zacząłem odpalać drugi moździerz JW24 Magnum: Procedura odpalania taka sama, tyle, że po odpaleniu pierwszej szelki, poszła on w górę i wybuchła, natomiast w rurce po wybuchu tej szelki popękała mi podstawka od moździerza (od rurki do moździerza) i mam pytanie: Czy w odpowiedni sposób odpalałem te moździerze czy raczej nie? Jak prawidłowo powinno się odpalać te moździerze? Wasze rady, opinie, oceny, komentarze. Proszę o wszelką pomoc. Pozdrawiam Golden
Pytanie
Golden 0
Witam.
Kupiłem na Sylwestra 2010 roku dwa moździerze: JW47 Super Artillery i JW24 Magnum.
Zacząłem od odpalania moździerza JW47 Super Artillery: Postawiłem rurkę na śniegu, włożyłem szelkę kulką do góry (prawidłowo), odpaliłem lont
i wysadziło mi cały moździerz na ziemi Pozostałe szelki wyrzuciłem w śnieg, bo wysadziło mi moździerz.
Zacząłem odpalać drugi moździerz JW24 Magnum: Procedura odpalania taka sama, tyle, że po odpaleniu pierwszej szelki, poszła on w górę i wybuchła, natomiast w rurce po wybuchu tej szelki popękała mi podstawka od moździerza (od rurki do moździerza) i mam pytanie:
Czy w odpowiedni sposób odpalałem te moździerze czy raczej nie? Jak prawidłowo powinno się odpalać te moździerze? Wasze rady, opinie, oceny, komentarze. Proszę o wszelką pomoc.
Pozdrawiam
Golden
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi