Logistyk 0 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Symbol: 1554Importer: Magic FireworksDystrybutor na rynek polski: TomaszekOpis: 100 strzałów w układzie pionowym: kaliber to chyba 25 mm.Efekt: różnokolorowe peonie z cracklingiem: saluty na koniecZdjęcia: KlikCena detaliczna: 157 zł.Film:http://www.youtube.com/watch?v=-NXSkxG4hXkWyrzutnia wygląda na bardzo dobrą,jak dla mnie to taka lepsza Obre Rosse bo ma więcej strzałów i więcej salutów na koniec Aktualna cena to 157zł chciałbym aby znalazła się w tym roku w moim stuffie bo uważam że wyrzutnie włoskie wcale nie są gorsze od tych już znanych i "wytestowanych" importera Jorge czy Triplex.Log. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wszystkie wyrzutnie z Magic Fireworks wygladaja swietnie jak na swoje ceny. Jesli bede mial mozliwosc, to na pewno ktoras z nich kupie na nadchodzacego sylwka. Cytuj
Logistyk 0 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Nie wszystkie wyrzutnie Magic Fireworks były testowane więc nie wiadomo czy każda jest dobra,bo np.1527A Lilly Magnolia może mieć efekt uciekających rybek który za 170zł jest nie opłacalny, nigdy nic nie wiadomo Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A mi się te kostki włoskie średnio podobają. Są strasznie monotonne, cały czas cracling. Z drugiej strony jest to zrozumiałe bo właśnie z craclingu da się wyciągnąć największe optycznie efekty przy użyciu minimalnej ilości mieszanki. Wystarczy spojrzeć choćby na kostki w stylu TXB400, JW408 czy TXB475, które rozpiętością rozprysków biją na głowę inne efekty dostępne w amatorce...A i jeszcze jedno nie wiem co się tak podniecacie "włoskością" tych kostek bo z Włochami to maja tyle wspólnego, że przejeżdżały przez nie w kontenerze. Wiadomo przecież, że to produkty made in China zapakowane we włosko opisany papierek.fps Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Włoski rynek jest o wiele bardziej wymagający i importer z produktami niespełniającymi oczekiwań włochów co do jakości towaru nie miałby szansy nawet wejść tam do sprzedaży. W Polsce różnie bywa i na porządku dziennym są sytuacje, gdzie dostajemy 15 mm kostkę wielkości przynajmniej 20 mm, z powiększaczem w postaci styropianu, albo z odstępami między rurkami o powierzchni większej niż wszystkie rury razem wzięte. W Pl nieczęsto również spotyka się oplatanie wyrzutni drutem pod poligrafią, co w sposób wyraźny poprawia bezpieczeństwo użytkowania i praktycznie uniemożliwia rozlecenie się elementów baterii, natomiast w produktach Magic Fireworks właśnie taki patent się stosuje.Polacy często kombinują jak się tylko da, byleby zmniejszyć koszty produkcji, natomiast we Włoszech wyrzutnia ma być po prostu dobra, bo kto jak kto, ale ten naród na fajerwerkach się zna. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Polać mu,polać xdCałkowicie zgadzam się z velem - polak potrafi i co tu dużo mówić.Co do wyrzutni jest naprawdę dobra jeśli chodzi o efekty i ich rozpiętość,kupując wyrzutnie importera Magic Fireworks mam pewność że po zdarciu poligrafii nie zobaczę wyrzutni wypchanej styropianem jak to miało miejsce w SP Widzę że kuzyn wyprzedził mnie z założeniem tematu xd Cytuj
tygrys 1 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Patrząc na cene, ta kostka będzie miała raczej kaliber 20mm i niezbyt dużą rozpietość efektów. Nic szczególnego. za prawie 160 złotych dostajemy wyrzutnie 20mm od triplexa mającą bardziej zróżnicowane efekty, sposoby strzelania i więcej strzałów. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Patrząc na filmik nie wydaję mi się ze to 20mm Myślę że to 25mm choć mogę się mylić. Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 To jest Pin Up, a nie tamta powyżej:Importer: Alessi Fireworks (Magic Fireworks)Produkcja: ChinyKaliber: 25 mmStrzały: 100Ocena: 4/5Film 1 (druga wurzutnia): Film 2: Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 4 Lipca 2011 A gdzie to można dostać drugi raz pytasz się gdzie to możesz dostać załóż temat w dziale (pomoc( i tam napisz co byś chciał mieć a my ci odpowiemy A tu to możesz dostać : http://www.strzaly.pl/index.php?p32405,wyrzutnia-pin-up-100-strzalow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi