Witam Na forum jestem nowy jednak czytam je od dłuższego czasu.Wiem ,że do sylwestra jeszcze długo ale już teraz chciałbym się zapytać o pewną rzecz.Chciałbym kupić JW408 ale martwią mnie nowe przepisy dotyczące mniejszych ilości prochu użytych w wyrzutniach.Np.Painting Sky w nowej poligrafi jest już na nowych przepisach, w przypadku tej wyrzutni nie robi to akurat różnicy w jakości efektu ale JW408 jest przecież większa.Moglibyście mi doradzić czy około pażdziernika ta wyrzutnia będzie jeszcze do kupienia na starych przepisach?
Pytanie
greg 0
Witam
Na forum jestem nowy jednak czytam je od dłuższego czasu.Wiem ,że do sylwestra jeszcze długo ale już teraz chciałbym się zapytać o pewną rzecz.Chciałbym kupić JW408 ale martwią mnie nowe przepisy dotyczące mniejszych ilości prochu użytych w wyrzutniach.Np.Painting Sky w nowej poligrafi jest już na nowych przepisach, w przypadku tej wyrzutni nie robi to akurat różnicy w jakości efektu ale JW408 jest przecież większa.Moglibyście mi doradzić czy około pażdziernika ta wyrzutnia będzie jeszcze do kupienia na starych przepisach?
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi