Skocz do zawartości

3775 Voo Doo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie. Voo Doo . Miałem te rakietki i powiem wam że były super. Piękny efekcik jak na takie malutkie rakietki. Wysoko wylatwały a efekt był bardzo kolorowy! Naprawde polecam te rakietki :twisted:

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To chyba to :) fajne musza byc chyba z nimi sprobuje 3775kx1.jpg link

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy możecie podac cene w przybliżeniu?

Opublikowano

według najnowszego cennika jorge 14 zł

Opublikowano

Według cennika Jorge , ale w sklepie czy na bazarku to pewnie trochę więcej.Pamiętam kiedyś słyszałem ze chyba w biedronce kosztowały 24 , możliwe że się mylę bo nie pamiętam już za bardzo

Opublikowano

Trochę przekręciłeś pj.patryk, bo tak naprawdę były one ale w zestawie z dużą ilością petard, zimnych ogni i innych drobiazgów za łączną cenę 24.99 zł

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co ma podobną cenę,a większy rozprysk od voo doo :?:

Opublikowano

Może ktoś ma link do filmiku, albo zdjecia jak wygląda rozprysk VOO DOO, bo tyle sie o nim słyszy, że jest bardzo dobry, a o ile wiem nie ejst aż taki drogi, więc prosiłbym o cokolwiek, Pozdrawiam

Opublikowano

Ja je milem rok temu w zestawie Festival polecam jak na swoja wielkosc super sa w hurtowni widzialem je po 15 zl za 6 sztuk

Opublikowano

A rozprysk mają duży :?: :?:

Opublikowano

dosyć duży mają rozprysk. Jedna voo doo nawet daje fioletowy kolor. Bardzo rzadko spotykany. Super są te rakietki. Mam ich 25.

Opublikowano

Miejmy nadzieję,że się spiszą :D:D:D

Opublikowano

Ja je kiedys kupiłem w zestawie Goliat
chyba za 26 zł w hurtowni było ich tam
3 i 3 inne podobnej wielkosci, muszę
powiedzieć, że efekt mi sie bardzo spodobał.
Polecam je :mrgreen: .

Opublikowano

Po sylwku , jestem oszołomiony efektami tych rakiet , miałem ich 6szt , polecam te rakiety , na następnego sylwka też je kupie

Opublikowano

---

Opublikowano

Nie powalały ale były bardzo fajne :razz: Miałem trzy sztuki z zestawu Pyro Mix

Opublikowano

ja miałem 25 sztuk tych rakiet i bardzo mi się spodobały :wink:

Opublikowano

Ma może ktoś z nimi filmik, widziałem je, ale jeszce raz chetnie by odświerzył sobie pamięc ?

Opublikowano

Nom takietki nie powalaja ale ta taką cene to nawet ok .

Opublikowano

No nie wiem wole wyrzutnie a za 13 zł to mi sie wcale nie uśmiecha :evil:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

miałem te rakiety w tym roku ładne efekty jak za tą cene :grin:

Opublikowano

No co do ceny to bym się nad nimi zastanawiał są drogie i mały mają rozprysk w powietrzu lepiej kupić wyrzutnię,lub jedną rakietę o duży rozprysku tj.etna :mrgreen:

Opublikowano
No co do ceny to bym się nad nimi zastanawiał są drogie i mały mają rozprysk w powietrzu lepiej kupić wyrzutnię,lub jedną rakietę o duży rozprysku tj.etna :mrgreen:

No moze jedna dobra rakieta ma bardzo dobry rosprysk ale puscisz tylko jeden raz a jak kupisz sobie np. Voo Doo masz 6 sztuk i wiecej zabawy :mrgreen:
Opublikowano

Ja Sobie kupiłem Voo Doo po sylwestrze,Myślałem sobie jak się nudze to sobie kupie jakieś beznadziejne rakietki i kupiłem sobie 12 Voo Doo,Efekt mnie zaskoczył jak na tak niską cene,Na tego sylwestra kupie ich dużo więcej :wink: