witus 0 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Właśnie. Voo Doo . Miałem te rakietki i powiem wam że były super. Piękny efekcik jak na takie malutkie rakietki. Wysoko wylatwały a efekt był bardzo kolorowy! Naprawde polecam te rakietki :twisted: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 9 Października 2006 To chyba to fajne musza byc chyba z nimi sprobuje link Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 30 Października 2006 Według cennika Jorge , ale w sklepie czy na bazarku to pewnie trochę więcej.Pamiętam kiedyś słyszałem ze chyba w biedronce kosztowały 24 , możliwe że się mylę bo nie pamiętam już za bardzo Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 31 Października 2006 Trochę przekręciłeś pj.patryk, bo tak naprawdę były one ale w zestawie z dużą ilością petard, zimnych ogni i innych drobiazgów za łączną cenę 24.99 zł Cytuj
xSound 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Może ktoś ma link do filmiku, albo zdjecia jak wygląda rozprysk VOO DOO, bo tyle sie o nim słyszy, że jest bardzo dobry, a o ile wiem nie ejst aż taki drogi, więc prosiłbym o cokolwiek, Pozdrawiam Cytuj
bull92 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja je milem rok temu w zestawie Festival polecam jak na swoja wielkosc super sa w hurtowni widzialem je po 15 zl za 6 sztuk Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2006 dosyć duży mają rozprysk. Jedna voo doo nawet daje fioletowy kolor. Bardzo rzadko spotykany. Super są te rakietki. Mam ich 25. Cytuj
heex307 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja je kiedys kupiłem w zestawie Goliatchyba za 26 zł w hurtowni było ich tam3 i 3 inne podobnej wielkosci, muszę powiedzieć, że efekt mi sie bardzo spodobał.Polecam je :mrgreen: . Cytuj
Piter-Petarda 0 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Po sylwku , jestem oszołomiony efektami tych rakiet , miałem ich 6szt , polecam te rakiety , na następnego sylwka też je kupie Cytuj
matejson 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nie powalały ale były bardzo fajne :razz: Miałem trzy sztuki z zestawu Pyro Mix Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Stycznia 2007 ja miałem 25 sztuk tych rakiet i bardzo mi się spodobały Cytuj
xSound 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ma może ktoś z nimi filmik, widziałem je, ale jeszce raz chetnie by odświerzył sobie pamięc ? Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Przed chwilą odpaliłem 2 ostatnie rakiety opakowanie i obrazki były zachecające ale niestety nie za bardzo mi sie podobaly.....żadna rewelacjaFilm: http://www.speedyshare.com/224352650.html Cytuj
milan07 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nom takietki nie powalaja ale ta taką cene to nawet ok . Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 1 Stycznia 2007 No nie wiem wole wyrzutnie a za 13 zł to mi sie wcale nie uśmiecha :evil: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 14 Lutego 2007 miałem te rakiety w tym roku ładne efekty jak za tą cene :grin: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 14 Lutego 2007 No co do ceny to bym się nad nimi zastanawiał są drogie i mały mają rozprysk w powietrzu lepiej kupić wyrzutnię,lub jedną rakietę o duży rozprysku tj.etna :mrgreen: Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 14 Lutego 2007 No co do ceny to bym się nad nimi zastanawiał są drogie i mały mają rozprysk w powietrzu lepiej kupić wyrzutnię,lub jedną rakietę o duży rozprysku tj.etna :mrgreen: No moze jedna dobra rakieta ma bardzo dobry rosprysk ale puscisz tylko jeden raz a jak kupisz sobie np. Voo Doo masz 6 sztuk i wiecej zabawy :mrgreen: Cytuj
kubanczyk93 0 Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja Sobie kupiłem Voo Doo po sylwestrze,Myślałem sobie jak się nudze to sobie kupie jakieś beznadziejne rakietki i kupiłem sobie 12 Voo Doo,Efekt mnie zaskoczył jak na tak niską cene,Na tego sylwestra kupie ich dużo więcej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi