ppibo 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Odpaliłem na wigilie 2 rakiety voo doo co tu wiele mówić świetne! Cytuj
blackhawk777 0 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zdecydowanie polecam te rakiety. Patrząc na ich kaliber i cenę trudno było się spodziewać czegoś tak fajnego Chyba nawet przebiły Cassiopeię oraz Dragon Queen Rocket.Na filmie nie jest to tak widoczne jak w rzeczywistości. 10/10http://www.youtube.com/watch?v=6jniBirryagNastępne filmy: Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Bardzo dobre rakiety za nie wielką cenę. Efekty są bardzo duże i długo utrzymują się na niebie, polecam Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ehh jak dla mnie rakiety Voo Doo są słabę tak jak small star rocket czy jr09 Tornado 5/10 Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ja Odpalałem u sb na górce i powiem że efekt jest Niesamowity ;DMówicie że efekt jest zły efekt jest pro nie wiem czego wy się spodziewacie po takim kaliberku ;DZachęcam do kupowanie ich ;d Cytuj
Montario 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Bardzo dobre rakiety a przede wszystkim mix kolorowych gwiazdek przy wybuchu Polecam Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Polecam, piękne efekty i co najważniejsze każda rakieta ma inny. Super 10/10 Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Polecam, piękne efekty i co najważniejsze każda rakieta ma inny. Super 10/10 Tez mnie to zadowoliło ja je kupiłem. Cytuj
piropilo12 0 Opublikowano 22 Marca 2014 Bardzo ładny Efekt w miarę duży rozprysk . Miałem w Poprzednim roku polecam Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 31 Marca 2014 Miał je mój sąsiad, po takim kaliberku spodziewałem się o wiele gorszego efektu,szczególnie spodobał mi się ten fioletowy efekt. :christmascool: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi