mpiwowski 182 Opublikowano 22 Lutego 2007 ja bym ci proponował kupić lepiej Demony. W tej samej cenie. Tylko że 12 rakiet i podobny efekt. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja zamiast voo doo kupie w tym roku thundery podobno są w tesco jest ich aż 12 sztuk i jeszcze crackling Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zamiast Voo Doo mozna po podobnej cenie kupic Jumbo Jet za 25zl sa tez fajnei tez 6 sztuk :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 22 Lutego 2007 nie powiedział bym że voo doo i jumbojety są w podobnej cenie bo voo doo kosztuką 15zł a jambojety 25zł. Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 22 Lutego 2007 nie powiedział bym że voo doo i jumbojety są w podobnej cenie bo voo doo kosztuką 15zł a jambojety 25zł. Nie ma takiej duzej roznicy cenowej ale lepiej dozucic 10 zl i kupic Jumbo Jety jak dla mnie maja lepsze efekty :mrgreen: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 23 Lutego 2007 No u mnie coś koło 12 zł kosztują myśle w tym roku kupić je i zrobić wyrzutnie rakiet :mrgreen: :mrgreen: jak myślicie dobry pomysł :?: :?: Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 23 Lutego 2007 No u mnie coś koło 12 zł kosztują myśle w tym roku kupić je i zrobić wyrzutnie rakiet :mrgreen: :mrgreen: jak myślicie dobry pomysł :?: :?: No wedlug mnie pomysl nie jest zly ale lepiej kupic jakas fontanne z wyrzutnia :mrgreen: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 23 Lutego 2007 Tak też tak myśle jeśli chodzi o koszta,ale ja chce sobie urozmaicić sylwka Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 16 Marca 2007 pomysl moze byc ale zgadzam sie z przedmowcami ze sredni ten pomysl Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Marca 2007 tak naprawdę to ja zapoczątkowałem ten pomysł. I wszyscy teraz chcą tą wyrzutnię robić, ale ostrzegam trzeba ją zrobić bardzo dobrze rakiety muszę być praktycznie w pionie od 80 do 90 stopni. Bo jak kilka rakiet wylatuje na raz to jest dość duży odrzut. i może coś się stać. Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 16 Marca 2007 I do tego powinny być ustawione pod wiatr, by ich ciąg był lepszy. Inaczej wiatr zwieje rakietę i poleci ona na ziemię. Jest to cenna uwaga. Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 18 Października 2007 Voo Doo jak na taką cenę są bardzo dobre. Mają spoko efekty Miałem w tym roku 3 z zestawu festival i byłem zadowolony. Cytuj
MICHUIKRZYCHU 0 Opublikowano 21 Października 2007 Polecam. Bardzo ładny efekt i naprawdę tanie. Michałem w tamtym roku i jestem zachwycony Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 21 Października 2007 rowniez polecam voo doo kupilem w tamtym roku 2 rakietki i efekt super Cytuj
gojat 0 Opublikowano 28 Listopada 2007 a niewiecie może jaka cena może być na bazarku tych rakiet bo bym sobie kupił ze 4 szt Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 29 Listopada 2007 a niewiecie może jaka cena może być na bazarku tych rakiet bo bym sobie kupił ze 4 szt cena hurowa za opakowanie to 13 zł a na bazarku chyba po 3 zł szt. Cytuj
GluchySluchacz 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 mialem voo doo w w zestawie chyba nazywal sie kameleon efekt nie najgorszy ale spodziewalem sie troszke więcej po tej rakiecie mam gdzies film z ta rakietą ale nie chce mi sie szukac :razz: Cytuj
MlodyZ 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Są w plusie po 14.90 chyba Kupię bo są podobno bardzo podobne do JJ a tańsze Cytuj
Dako 1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Mam 4szt z filmiku można wywnioskować że efekty spoko a mam je z festivala;] Cytuj
Marian 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Może ktoś dać film? bo z podanego linku mi nie działa :neutral: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 23 Grudnia 2007 jestem taki szczęsliwy ze kupilem sobie 4 opakowania tych rakiet wczoraj odpaliłem tą z pomaranczowym czubkiem i byłem mile zaskoczony piękny rozprysk :mrgreen: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Filmik tejże rakietki, odpaliłem dziś, jak na takie rozmiary bardzo ładny efekt.http://pl.youtube.com/watch?v=Gxg9GguUflQ Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Na filmiku rakiety wypadły przeciętnie.Na żywo efekt jest super.Intensywny czerwony kolor.8/10Idealne na zabawę przed sylwestrem. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Rakietka taka średnia, ale nie ma co wymagać bo są naprawdę malutkie. Na żywo znacznie ładniej się prezentują. Ja je polecam są tanie bo za 13zł/6sztuk.Efekty też fajneMoja ocena 8/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi