Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam takie pytanie (szczególnie do ekspertów w tej dziedzinie): Czy można wyrobić sobie koncesję i pozwolenie na produkty WP (wymagające pozwolenia)? Jeżeli tak, to gdzie, jakie są tego koszty. Słyszałem ponoć, że taki kurs robi się w Zielonce. Bardzo proszę o pomoc (jeśli to możliwe). Chodzi mi np. o koncesję i pozwolenie na używanie bomb (szelek) powyżej 2". Bo wiem, że bez papierów (koncesji i pozwolenia) nie można ani kupować ani używać profesjonalnych materiałów pirotechnicznych. Bardzo proszę o porady i komentarze na ten temat. Pozdrawiam Golden
Pytanie
Golden 0
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam takie pytanie (szczególnie do ekspertów w tej dziedzinie): Czy można wyrobić sobie koncesję i pozwolenie na produkty WP (wymagające pozwolenia)? Jeżeli tak, to gdzie, jakie są tego koszty. Słyszałem ponoć, że taki kurs robi się w Zielonce. Bardzo proszę o pomoc (jeśli to możliwe).
Chodzi mi np. o koncesję i pozwolenie na używanie bomb (szelek) powyżej 2".
Bo wiem, że bez papierów (koncesji i pozwolenia) nie można ani kupować ani używać profesjonalnych materiałów pirotechnicznych.
Bardzo proszę o porady i komentarze na ten temat.
Pozdrawiam
Golden
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi