Witam! Jako z tego, że w tym roku chce zrobić w końcu PORZĄDNY pokaz proszę o pomoc w wyborze fajerwerków. Myślałem nad fontannami na początek potem jakieś coś w stylu Rapids Saturn. No a później wyrzutnie. Chce na koniec COŚ NA PRAWDĘ DOBREGO bo w tym roku bardzo zawiodłem się na polecanej JW103(wyrzutnia 25 strzałów z Biedronki ją była na głowę). Do tego proszę o pomoc w wyborze rakiet do 30zł. Jako że w nich też ma liczyć się jakość wybiorę chyba te gdzie są 4 sztuki (np. Speed IV itp.). Tylko które?
BUDŻET: 250zł(nie patrzcie na wysyłki to jeszcze dołożę) Sklepy: fajerwerki-korsarz.pl oraz maxsem.pl (w całym roku chce zrobić 2-3 zamówienia "na raty" bo zaraz takiej kasy nie wydam).
Pytanie
housemdt 0
Witam!
Jako z tego, że w tym roku chce zrobić w końcu PORZĄDNY pokaz proszę o pomoc w wyborze fajerwerków. Myślałem nad fontannami na początek potem jakieś coś w stylu Rapids Saturn. No a później wyrzutnie. Chce na koniec COŚ NA PRAWDĘ DOBREGO bo w tym roku bardzo zawiodłem się na polecanej JW103(wyrzutnia 25 strzałów z Biedronki ją była na głowę). Do tego proszę o pomoc w wyborze rakiet do 30zł. Jako że w nich też ma liczyć się jakość wybiorę chyba te gdzie są 4 sztuki (np. Speed IV itp.). Tylko które?
BUDŻET: 250zł(nie patrzcie na wysyłki to jeszcze dołożę)
Sklepy: fajerwerki-korsarz.pl oraz maxsem.pl (w całym roku chce zrobić 2-3 zamówienia "na raty" bo zaraz takiej kasy nie wydam).
Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi