Witam. Planuję kupić na Sylwestra 2011 roku 3 moździerze. Mam prośbę (jak zwykle do ekspertów), ale też do innych użytkowników jakie moździerze kupić najlepiej? Chodzi mi o to, żebyście mi powiedzieli drodzy użytkownicy, które efekty i w jakich moździerzach są najlepsze (chodzi mi głównie o moździerze Jorge i Super Power)?
Oto moździerze, które mnie osobiście interesują: 1. JW47 Super Artillery (Jorge) 2. JW24 Magnum (Jorge) 3. JW43 Gladiator (Jorge) 4. JW888 Pyro Man (Jorge) 5. SP0017 (Super Power)
Eksperci: Wybierzcie, które moździerze według Was są najlepsze i które mają najlepsze i największe efekty?
Dodatkowo mam pytanie: Czy opłaca się kupować te moździerze JW47 i JW24? Bardzo proszę o pomoc, porady i komentarze.
Dodatkowo mam jeszcze pytanie o te moździerze JW43 i JW888 czy ktoś mógłby zamieścić filmiki tych moździerzy, bo nigdzie ich nie można znaleźć. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie posty od użytkowników i ekspertów w tym temacie. Pozdrawiam Golden
Pytanie
Golden 0
Witam.
Planuję kupić na Sylwestra 2011 roku 3 moździerze.
Mam prośbę (jak zwykle do ekspertów), ale też do innych użytkowników jakie moździerze kupić najlepiej?
Chodzi mi o to, żebyście mi powiedzieli drodzy użytkownicy, które efekty i w jakich moździerzach są najlepsze (chodzi mi głównie o moździerze Jorge i Super Power)?
Oto moździerze, które mnie osobiście interesują:
1. JW47 Super Artillery (Jorge)
2. JW24 Magnum (Jorge)
3. JW43 Gladiator (Jorge)
4. JW888 Pyro Man (Jorge)
5. SP0017 (Super Power)
Eksperci: Wybierzcie, które moździerze według Was są najlepsze i które mają najlepsze i największe efekty?
Dodatkowo mam pytanie: Czy opłaca się kupować te moździerze JW47 i JW24?
Bardzo proszę o pomoc, porady i komentarze.
Dodatkowo mam jeszcze pytanie o te moździerze JW43 i JW888 czy ktoś mógłby zamieścić filmiki tych moździerzy, bo nigdzie ich nie można znaleźć.
Z góry bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie posty od użytkowników i ekspertów w tym temacie.
Pozdrawiam
Golden
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi