greg 0 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam Chciałbym prosić o pomoc w wyborze jednej z tych dwóch wyrzutni choć efekty mają podobne dlatego trudno mi się zdecydować.Dodam ,że JW66 miałem w tym roku (Fire 1 z biedronki) i mi się podobała.Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Bierz JW39, szczerze mówiąc zawiodłem się troszeczkę na fire 1...50 zł poszło w błoto a mogło być coś wiele lepszego Cytuj
0 greg 0 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 No ok,JW39 rzeczywiście jest dobra ale teraz tak się zastanawiam czy w tej cenie jest jakaś jeszcze lepsza kostka.Jak myślicie? Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 14 Stycznia 2011 No ok,JW39 rzeczywiście jest dobra ale teraz tak się zastanawiam czy w tej cenie jest jakaś jeszcze lepsza kostka.Jak myślicie? jeśli biedronka miałaby dalej tą samą ofertę to Fire-3 imho troche lepsze, ale jw39 to też genialna kostka Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Skoro JW66 już miałeś to po co masz wydawać jeszcze raz kasę na to co już widziałeś Nie wiem czy to Jorge zmieniło efekt, ale na jednym (od 1:18) kostka strzela złotymi kometami i czerwonymi,zielonymi,niebieskimi gwiazdkami a na pozostałych filmach strzela tylko i wyłącznie kometami i niebieskimi gwiazdkami.Pomimo tego nie zrozumienia w kolorach gwiazdek wybrałbym JW39 Show of Fireworks. Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Do tej kasy mogło by znaleźć się coś lepszego, takie jest moje zdanie... Cytuj
0 greg 0 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 Właściwie to myślałem też nad serią Exclusive z Super Powera np.SP5603 lub SP5607 Cytuj
0 tygrys 1 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Polecam wyrzutnie TXB756 X - Emotion. Kupiłem ją za niecałe 40 złotych i powiem, że rozwala JW39, bo strzela prosto i kątowo róznorodnymi efektami, niespotykanymi za tak małe pieniądze.Film; http://www.youtube.com/watch?v=qruzSdLoy9c Cytuj
0 greg 0 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Chętnie bym kupił tą TXB756,niestety jest do kupienia chyba tylko na fm a tam w tym roku raczej nie będę kupował. Cytuj
Pytanie
greg 0
Witam
Chciałbym prosić o pomoc w wyborze jednej z tych dwóch wyrzutni choć efekty mają podobne dlatego trudno mi się zdecydować.
Dodam ,że JW66 miałem w tym roku (Fire 1 z biedronki) i mi się podobała.
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi