pazzgda 0 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Siema .Zamawiam w najbliższym czasie na fajerwerki-korsarz.pl ponieważ jest tam promocja .Nie wiem co zamówić .Przede wszystkim wyrzutnie i petardy .Chciałbym przeznaczyć ; 150 zł wyrzutnie i rakiety , 50 zł petardy,rzymiaki i art. różne . Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 16 Stycznia 2011 http://img543.imageshack.us/img543/8207/beztytuuyu.png W czerwonych ramkach są produkty z promocji 2 w cenie 1.Rzymiaki wybrałem z promocji, bo nie miałem pomysłu jakie byś chciał. Może wyrzutnie nie są rewelacyjne ale trochę ich będziesz miał. Petardy jedne porządne ale możesz sobie wybrać zamiast jednej paczki inne. Właściwie możesz przecież wszystko pozmieniać. Zamiast rakiet proponuje tamtejszy moździerz JW24 Magnum. Pozdrawiam. Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Napiszę Ci to w poście, nie polecam Ci zamawiania na FK. Ponieważ są tylko i wyłącznie produkty importera jorge A co z innymi ? Cytuj
0 dekiel11 1 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Napiszę Ci to w poście, nie polecam Ci zamawiania na FK. Ponieważ są tylko i wyłącznie produkty importera jorge A co z innymi ? Jest jeszcze Kometa i coś z Hestii mają Cytuj
Pytanie
pazzgda 0
Siema .
Zamawiam w najbliższym czasie na fajerwerki-korsarz.pl ponieważ jest tam promocja .
Nie wiem co zamówić .
Przede wszystkim wyrzutnie i petardy .
Chciałbym przeznaczyć ; 150 zł wyrzutnie i rakiety , 50 zł petardy,rzymiaki i art. różne .
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi