Misiek4242 1 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Otóz mam taki problem mały. Jest to chyba błąd.Sprawdzałem to na 2 przeglądarkach. Zamiast dat wyskakują mi jakies nr.zdjęcie: Macie tez tak ? Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Tak,też wyskakuje mi ten błąd.Zapewne jest to związane z dzisiejszymi zmianami na forum. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam, jest to mały problem związany z aktualizacją forum już się tym zajmujemy Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jeśli ktoś jeszcze ma podobny szablon niech przeładuje szablon na samym dole jest możliwość jego zmieniania wtedy załaduje się nowy szablon i wszystko będzie ok Cytuj
milosz 3 Opublikowano 17 Stycznia 2011 To jest timestamp (Unix time), tak są przechowywane w bazie daty napisania postów. Np:1295275709 -> 17 sty 2011, 15:48:29 Cytuj
bx2 6 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Podepnę się do tematu:1. Nie można zmienić dat na polskie? 2. Klikam na "Wyświetl nową zawartość" wyświetla mi posty: "Istnieje 7 nowych wpisów od dziś, 13:55". Ale na forum postów nie czytałem od kilku dni i tych z kilku dni mi nie pokazuje. Już kilka razy tak miałem. Dlaczego? Możecie to naprawić? Cytuj
bx2 6 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Podepnę się do tematu:1. Nie można zmienić dat na polskie? 2. Klikam na "Wyświetl nową zawartość" wyświetla mi posty: "Istnieje 7 nowych wpisów od dziś, 13:55". Ale na forum postów nie czytałem od kilku dni i tych z kilku dni mi nie pokazuje. Już kilka razy tak miałem. Dlaczego? Możecie to naprawić? Ponawiam prośbę o polskie daty. Błąd niewyświetlania części nowych postów nadal się powtarza co jakiś czas. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zobaczymy z tą nową zawartością a co do dat to musimy zmienić w ustawieniach dziś zobaczę co da się zrobić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi