Dzin100nikiem 0 Opublikowano 19 Stycznia 2011 WitamOgólnie sylwester się skączył i przynajmniej więkrzość z was poprostu sobie patrzy na poszczegolne opisy z zeszlego roku. Wiec mam taki pomysł by wprowadzic taka zabawe, polega ona na tym ze ja cos pisze a kolejna osoba dopisuje cos i tak w kolko Wiec ja zaczne:Szedł sobie maly chlopiec ulica z ... Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 19 Stycznia 2011 ... z pięcioma paczkami FP3 New w plecaku , aż nagle .... Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 19 Stycznia 2011 został ostro zbombardowany przez serię petard ponieważ w chwili odpalania był nachylony nad karabinkiem , z głębokimi ranami szarpanymi trafił do szpitala ..( sory że tak długo ) Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 19 Stycznia 2011 ...gdzie mu chirurg w czasie szycia tłumaczył co to visco, bm i qm, ale na nic to się zdało bo... Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 19 Stycznia 2011 W szpitalu od razu się pojawili jego starzy i okazało się, że... Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 20 Stycznia 2011 i .. skończyło się dla niego wychowanie bez stresowe , po tygodniu zdjęto mu opatrunki , i chłopak od razu ... Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 20 Stycznia 2011 i .. szlaban na kompa , po tygodniu zdjęto mu opatrunki , i chłopak od razu ... Cytuj
szyma45 0 Opublikowano 20 Stycznia 2011 powiedział--dam ci 50 paczek fp3, 20 cobr 6 i lont QM ale masz zrobić.... Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 20 Stycznia 2011 .. do domu małego głodu , chłopiec trochę się krztusił ale .. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Nadszedł wieczór, chłopak wyszedł aby odpalić aż tu nagle zobaczył... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi